Gamersnet.nl

Sam Raimi zal Warcraft-film regisseren

World of Warcraft is een zeer populaire game en het is dus ook niet heel verwonderlijk dat er na een documentaire ook een film komt die gebaseerd is op het enorme Warcraft-universum. Vandaag is bekend geworden wie deze film gaat regisseren: Sam Raimi. Deze naam zal je wellicht niet heel erg bekend voorkomen, maar hij heeft ook gewerkt aan films zoals Spider-Man en Evil Dead. Daarnaast zal ook Charles Roven meewerken aan de Warcraft-film. Hem kennen we vooral als producent van The Dark Knight.


World of Warcraft: Wrath of the Lich King neemt je mee naar het continent Northrend. De verdorven Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas’s wens is om heel Azeroth uit te moorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en om hem uiteindelijk te verslaan.

World of Warcraft is in 2005 uitgekomen voor de PC en inmiddels zijn er ook twee uitbreidingen geweest, The Burning Crusade en Wrath of the Lich King.