Sam Raimi zal Warcraft-film regisseren

World of Warcraft is een zeer populaire game en het is dus ook niet heel verwonderlijk dat er na een documentaire ook een film komt die gebaseerd is op het enorme Warcraft-universum. Vandaag is bekend geworden wie deze film gaat regisseren: Sam Raimi. Deze naam zal je wellicht niet heel erg bekend voorkomen, maar hij heeft ook gewerkt aan films zoals Spider-Man en Evil Dead. Daarnaast zal ook Charles Roven meewerken aan de Warcraft-film. Hem kennen we vooral als producent van The Dark Knight.


World of Warcraft: Wrath of the Lich King neemt je mee naar het continent Northrend. De verdorven Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas’s wens is om heel Azeroth uit te moorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en om hem uiteindelijk te verslaan.

World of Warcraft is in 2005 uitgekomen voor de PC en inmiddels zijn er ook twee uitbreidingen geweest, The Burning Crusade en Wrath of the Lich King.

  1.   
    Maotes's avatar

    Het oude liedje…

  2.   
    martijn901's avatar

    uwe boll wou het ook maar dat vond blizard niet leuk

  3.   
    X-doos's avatar

    ’t Zou grappig zijn dat die film keihard flopt terwijl het spel het meest gespeelde spel is 🙂

  4.   
    jungler's avatar

    maar het word toch wow met betere grappix hen gwn gelijk een teken/ echte film

    ni? 😀

  5.   
    gragon3's avatar

    films die gebaseerd zijn op games floppen ook meestal (andersom ook btw xD) maar een wow film had ik eigenlijk niet verwacht, ik had liever dat ze een AC film make ^^

  6.   
    Neolite's avatar

    In mijn ogen is een game als starcraft meer geschikt om een film over te maken dan WoW. Het zou me niets verbazen als het gewoon een flop word.

  7.   
    gebruiker50081's avatar

    ”gragon3″ schreef, "films die gebaseerd zijn op games floppen ook meestal (andersom ook btw xD) maar een wow film had ik eigenlijk niet verwacht, ik had liever dat ze een AC film make ^^"

    Goed idee :O Een Assasins creed film zou denk ik nog wel wat kunnen worden! Maar ff on topic.. World of warcraft is wel een erg uitgebreide game dus ben benieuwd wat ze er van maken.

  8.   
    Overload14's avatar

    Mss zal de film meer over de vroege jaren van the Lich king gaan

  9.   
    Neolite's avatar

    Even voor de duidelijkheid, de film beperkt zich niet tot World of Warcraft, maar speelt zich af in het hele warcraft-universum 😉

  10.   
    Garuda's avatar

    k hoop ook dat ze bij t begin beginne.

    gewoon die oorlog tussende orcs en human vet…!!!! 8)

  11.   
    Cyart's avatar

    ”martijn901″ schreef, "uwe boll wou het ook maar dat vond blizard niet leuk"

    i wonder why 😆

  12.   
    ChielB's avatar

    Even ter verduidelijking: het is een film gebaseerd op het Warcraft-universum en geen specifieke World of Warcraft-film. 🙂

  13.   
    Aftermath's avatar

    ChielB schreef, "Even ter verduidelijking: het is een film gebaseerd op het Warcraft-universum en geen specifieke World of Warcraft-film. 🙂 "

    Beter. Maar.. ik zie echt veeeel liever een goede Assassins Creed film ja! i agree with cod4life

  14.   
    slceel's avatar

    Grappig dat iedereen meteen denkt aan WoW terwijl er in de titel tog duidelijk staat “Sam Raimi zal WARCRAFT-film regisseren”
    (maarja dat kan ook door het plaatje komen :P)