Gamersnet.nl

Nieuwe poll: Zie je jouw PC als volwaardig gameplatform?

Veel gebruikers hebben hun mening over onze poll gegeven en het is dus weer tijd voor een nieuwe vraag. Dit doen we natuurlijk niet zonder de resultaten van de vorige poll even te bekijken. De vraag was dit keer of je vaak Wiiware, XBLA of PSN-games koopt. Niet iedereen is bekend met deze games, want 36 procent van de gebruikers lieten weten dat zij niet wisten over welke games we het hadden.

Verder zei 34 procent van de gebruikers dat ze dergelijke games niet kopen en dit kwam door verschillende redenen. Zo zeiden sommige gebruikers dat de games te weinig waar voor het geld bieden en anderen zeiden dat ze geen mogelijkheid om de games te kopen hebben. Dit is bijvoorbeeld het geval bij PlayStation 3-spelers zonder creditcard. Er zijn natuurlijk ook gebruikers die dergelijke games wel kopen, want 22 procent zei dat ze af en toe een Wiiware, XBLA of PSN-game aanschaffen. Een kleine 8 procent zei dat ze deze games regelmatig kochten.

Met de nieuwe poll gaan we een heel ander onderwerp bekijken, want dit keer is onze vraag of je jouw PC als volwaardig gameplatform ziet. Je kunt natuurlijk een hele goede PC hebben en dus gebruiken om op te gamen, maar je kan natuurlijk ook op een console of handheld gamen en een wat minder denderende PC hebben. Natuurlijk zijn er ook gamers die zowel op de PC als op een ander platform spelen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden en laat jouw mening dan ook zeker even horen.

Stem op de poll, maar laat je mening ook via een berichtje achter. We gaan volgende week namelijk quotes van gebruikers bij de resultaten verwerken.