Gamersnet.nl

Nieuwe update verschenen voor World of Warcraft

Blizzard heeft update nummer 3.1.0 voor World of Warcraft uitgegeven. De update brengt zoals gewoonlijk enkele veranderingen aan skills en classes met zich mee. Het doel van deze veranderingen is om de skills en classes zo gebalanceerd mogelijk te maken.

Ook zijn er een aantal veranderingen die het spelen van de game makkelijker moeten maken. Zo kunnen spelers die van build willen verwisselen makkelijker voor andere talents kiezen en heeft elke dungeon nu een map. Verder bevat de update ook nieuwe content, want het “Argent toernooi” is van start gegaan en een nieuwe raid instance, genaamd “Secrets of Ulduar”, is toegevoegd.

Op deze website zijn alle veranderingen te lezen.


World of Warcraft: Wrath of the Lich King neemt je mee naar het continent Northrend. De verdorven Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas’s wens is om heel Azeroth uit te moorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en om hem uiteindelijk te verslaan.

World of Warcraft is in 2005 uitgekomen voor de PC en inmiddels zijn er ook twee uitbreidingen geweest, The Burning Crusade en Wrath of the Lich King.