Nieuwe update verschenen voor World of Warcraft

Blizzard heeft update nummer 3.1.0 voor World of Warcraft uitgegeven. De update brengt zoals gewoonlijk enkele veranderingen aan skills en classes met zich mee. Het doel van deze veranderingen is om de skills en classes zo gebalanceerd mogelijk te maken.

Ook zijn er een aantal veranderingen die het spelen van de game makkelijker moeten maken. Zo kunnen spelers die van build willen verwisselen makkelijker voor andere talents kiezen en heeft elke dungeon nu een map. Verder bevat de update ook nieuwe content, want het “Argent toernooi” is van start gegaan en een nieuwe raid instance, genaamd “Secrets of Ulduar”, is toegevoegd.

Op deze website zijn alle veranderingen te lezen.


World of Warcraft: Wrath of the Lich King neemt je mee naar het continent Northrend. De verdorven Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas’s wens is om heel Azeroth uit te moorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en om hem uiteindelijk te verslaan.

World of Warcraft is in 2005 uitgekomen voor de PC en inmiddels zijn er ook twee uitbreidingen geweest, The Burning Crusade en Wrath of the Lich King.

  1.   
    craz's avatar

    Nooit zal ik aan dit soort spellen beginnen want ik ben bang dat ik verslaafd raak 😳

  2.   
    Ma-x-rinus's avatar

    ik ben er best lang ( 3 maanden ) verslaafd aan geweest.. toen heb ik het 3 maanden niet gespeeld.. en nu kan ik het af en toe spelen.. dus het in bedwang houden.. ik vind het een top spel =)

  3.   
    runman44's avatar

    yagamer schreef, "Nooit zal ik aan dit soort spellen beginnen want ik ben bang dat ik verslaafd raak 😳 "

    nah, ben zelf een ex-wow speler…en verslaafd..nee

    het ene is dat als je een gamecard koopt voor 2 maanden, dan wil je er natuurlijk wel alles eruithalen
    anders is het zonde van je geld, en dat noem ik dan het verslaafde eraan. Spelen tot je geld terug hebt verdiend ( maar dan anders 😀 )

    zijn vast wel andere meningen hier die mij tegen spreken, Speak Now or For ever hold your …

    en die mappen van dungeons, ja handig :D, maarjah daar waren addons al voor 🙂

  4.   
    JonsoN's avatar

    Dus als je nu voor het eerst WoW op je pc zet, staat ie minstens 2 dagen aan updates en patches te downloaden… Heb het spel ook een tijdje gehad, al minstens een jaar geleden, toen deed ie er al meer dan 5 uur over voordat ik een beetje fatsoenlijk kon spelen.. Ben toen niet verder gekomen dan level 13… Baggergame 😀

  5.   
    Sopro's avatar

    runman44″][quote=”yagamer schreef, "Nooit zal ik aan dit soort spellen beginnen want ik ben bang dat ik verslaafd raak 😳 "

    nah, ben zelf een ex-wow speler…en verslaafd..nee

    het ene is dat als je een gamecard koopt voor 2 maanden, dan wil je er natuurlijk wel alles eruithalen
    anders is het zonde van je geld, en dat noem ik dan het verslaafde eraan. Spelen tot je geld terug hebt verdiend ( maar dan anders 😀 )

    zijn vast wel andere meningen hier die mij tegen spreken, Speak Now or For ever hold your …

    en die mappen van dungeons, ja handig :D, maarjah daar waren addons al voor 🙂 [/quote]

    ik ben nooit verder gekomen dan de mappen van dungeons waar je jezelf niet op kon zien lopen, lijkt me dat deze dat dus wel kunnen (als die addon er wel was heb ik niks gezegd)

    Verslaving ligt aan de persoon zelf, denk dat de mensen met een minder sociaal leven (niet komisch bedoeld) sneller verslaafd raken sinds je meer tijd heb en ook meer tijd heb om het serieus te nemen. Je heb wow spelen en WOW spelen. Zit een groot verschil tussen mensen die 80 dingen en in ogri/stormwind etc gaan staan en niks doen, en niks meer weten te doen, en de mensen die daadwerkelijk de game gaan spelen waar hij bedoelt voor is, hardcore PVE/PVP. beide verijzen veel tijd en toewijding. En de mensen die zeggen dat dit onzin is hebben hoogs waarschijnlijk niet ‘hardcore’ gespeeld (dus 5/6 dagen PvE spelen high end, of elke dag trainen voor PvP) nu moet ik wel zeggen dat pvp in mijn ogen meer vrij is sinds je zelf bepaald (of in ieder geval met een kleine groep) wanneer je speelt.

    Ik heb het zelf vanaf beta gespeeld tot 4 maanden geleden (daarvoor al 5 maanden rustig aan) en het is het meest verslaafd als je een langere tijd niks te doen heb, of niks belangrijks (daarbij lijken sociale irl in het niet te gaan vallen als je ook kan gamen sinds je daar meestal ook een hoop vrienden heb die de zelfde intresses als jou delen)

    Spel is helaas naar mijn smaak alsmaar slechter geworden sinds TBC/wotlk, de instances worden alsmaar meer een lachertje en snel degelijke gear te halen zonder moeite is ook te makkelijk.

    ”Ben toen niet verder gekomen dan level 13… Baggergame”
    Een uitspraak die echt niet van toepassing is als je tot lvl 13 bent gekomen, de game start pas echt vanaf 70 atm (sinds je dan actieve groepen kan zoeken voor instances en enig sinds echte groepen moet maken om ze uit te spelen) en je heb op dat lvl nog niks van echte pvp gezien.

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”DoN_JonsoN “ schreef, "Dus als je nu voor het eerst WoW op je pc zet, staat ie minstens 2 dagen aan updates en patches te downloaden… Heb het spel ook een tijdje gehad, al minstens een jaar geleden, toen deed ie er al meer dan 5 uur over voordat ik een beetje fatsoenlijk kon spelen.. Ben toen niet verder gekomen dan level 13… Baggergame 😀 "

    je ben nog geen dag bezig om te updaten sorry hoor maar dan heb je wel hele slome verbinding 2 dagen aan updates, paar uur en je heb zelfs die van 1, zoveel of 2 gb binnen met normaal internet lijntje

  7.   
    Rrm's avatar

    ikzelf heb WOW 2 maanden gespeeld, en echt verslavend zou i khet niet noemen… veel te veel grinden, en veel te weinig leukere dingen.