Gamersnet.nl

Nederlandse verkoopcharts weer gedomineerd door Nintendo

Nintendo heeft in week zeven weer veel games verkocht. Zelfs zoveel games dat het bedrijf de top tien van de best verkochte games met negen plaatsen domineert. De Nintendo Wii heeft zes games in de top tien staan en de Nintendo DS doet het met drie plaatsen ook niet slecht.

Op de verkoopcharts van de individuele platformen is er wat meer over de verkopen voor de andere platformen te zien. Zo zien we dat Call of Duty: World at War nog steeds de best verkochte game voor de Xbox 360 en PlayStation 3 is, maar de PC-versie van deze game staat op de derde plaats. Ook is er te zien dat Halo 3 voor de Xbox 360 weer goed verkocht is, want deze game is terug te vinden op de tweede plaats van de Xbox 360 verkoopcharts.

Ook zijn er in de verkoopcharts enkele nieuwe games te bespeuren. Één van deze nieuwe games is SimAnimals, want deze game staat voor de Nintendo Wii op plaats negen en voor de Nintendo DS op plaats acht. Een andere nieuwe binnenkomer is Burnout Paradise: The Ultimate Box, want de PC-versie van deze game komt op de tiende plaats binnen.

Hieronder is de top tien van de best verkochte games te zien:

Op deze website zijn de charts van de individuele platformen te vinden.