Gamersnet.nl

Vier nieuwe Spore-games in aantocht

Tijdens een event dat helemaal in het teken stond van het bekende spel Spore, heeft ontwikkelaar Maxis vier nieuwe games voor deze creatieve game serie aangekondigd. Al de vier nieuwe Spore games zullen dit jaar nog uit moeten komen.

Als eerst zijn Spore Hero voor de Nintendo Wii en Spore Hero Arena voor de Nintendo DS aangekondigd. Spore Hero zal zich meer gaan richten op de het besturen van één wezen. Met dit wezen zal je ook echt een verhaal gaan meemaken, maar natuurlijk zal je dit wezen wel zelf mogen creëren. Spore Hero en Spore Hero Arena zullen rond de herfst in de winkel liggen.

Daarnaast komt er ook nog een nieuwe Spore-game naar de PC en deze zal de naam Spore Creature Keeper dragen. Spore Creature Keeper is een soort Tamagotchi, je zal het door jou gecreëerde wezen dus meer als een huisdier moeten zien. Zo moet je hem opvoeden en kan je zijn huis ook nog eens aanpassen. Het spel zal tevens een multiplayer modus bevatten, waarmee jouw wezen andere wezens kan ontmoeten. Spore: Creature Keeper wordt ergens in het begin van de zomer in de winkels verwacht.

Ten slotte is er Spore: Galactic Adventures en dit zal het eerste uitbreidingspakket voor het bekende spel Spore worden. In deze uitbreiding kun je jouw wezen naar nieuwe planeten stralen om daar nieuwe missies aan te gaan. Natuurlijk zullen er ook nieuwe onderdelen voor jouw creaties bij de uitbreiding zitten. Spore: Galactic Adventures wordt ergens in het begin van de zomer in de winkels verwacht.