Gamersnet.nl

Nieuwe patch World of Warcraft: Burning Crusade introduceert mounts vanaf level 30

Blizzard blijft World of Warcraft maar voorzien van updates, wat uiteraard een goede zaak is. Op dit moment is patch 2.4.3 al te spelen op de Public Test Realms, maar binnenkort moet deze update ook op de echte versie van het spel worden losgelaten.

De belangrijkste aanpassing is dat mounts, zoals tijgers, paarden, wolven, kodo’s en rammen waarop de speler kan rijden en zich zo sneller voortbewegen, nu al vanaf het dertigste level verkrijgbaar zijn. Dit in tegenstelling tot de veertig levels die je voorheen moest doorwerken om op dit vervoermiddel plaats te nemen. Het vereiste level voor de Epic Mounts, zestig, en de Flying Mounts, zeventig, verandert niet.

Daarnaast heeft Haris Pilton ook haar intrede gedaan in het spel. In de World’s End Tavern in Shattrah City kun je bij haar shoppen voor tassen en sieraden. De overige belangrijke veranderingen zijn hieronder na te slaan.

World of Warcraft: The Burning Crusade gaat over de eindeloze kruistocht die de Burning Legion voert om Azeroth te vernietigen. In The Burning Crusade zullen de helden van de Alliance en de Horde hun weg door de Dark Portal vinden, waarna ze in Outland belanden. Dit is het thuisland van de Burning Legion waar voor de spelers een flinke lading nieuwe dungeons, raid instances, steden en natuurlijk quests staan te wachten.

Behalve een nieuw verhaal en een nieuw landschap werd in The Bruning Crusade ook de levelcap verhoogd, van 60 naar 70. Zodra je weer een nieuw level bereikt krijg je natuurlijk weer nieuwe spells, gaan je statistieken omhoog en kun je in nieuwe talents investeren. Behalve deze nieuwe opties zul je ook kunnen kiezen tussen twee nieuwe rassen: de Bloodelfs voor de Horde en de Draenei voor de Allience.

World of Warcraft: The Burning Crusade is inmiddels verschenen voor de PC.