Gamersnet.nl

Demo Race Driver: GRID op Xbox Live, spoedig op PSN, PC-versie vertraagd

Zoals eerder al werd aangekondigd, is vandaag de demo van Race Driver: GRID verschenen. De demo staat inmiddels op Xbox Live en wordt spoedig op het PlayStation Network verwacht. De PC-demo heeft echter een nog onbekende vertraging opgelopen. We houden je op de hoogte wanneer deze verschijnt.

In de demo kan je drie soorten races spelen. De eerste race is de eBay Motors Muscle Cup en deze zet je achter het stuur van een Mustang GT-R in de straten van San Francisco. De tweede mogelijkheid is de Advan International Trophy, die je in een Nissan S15 Silvia plaatst in de Yokohama Docks. De laatste race is de Euro Touring Car Series, waarbij je in een BMW 320si over het bochtige Jarama circuit mag racen.

Race Driver: GRID combineert officiƫle circuits met stedelijke straatraces en racen over de gewone weg. Ga op een ongekende tour door Europa, de Verenigde Staten en Japan om te zorgen dat jij genoeg reputatie opbouwt en de beste rijder wordt. De game is in feite het vervolg op DTM Race Driver 3 en is gebouwd met de EGO engine, een nieuwe versie van de Neon engine die in DiRT gebruikt werd. Race Driver: GRID zal vooral op realisme gaan mikken dankzij extreme physics.

Race Driver: GRID verschijnt op 6 juni voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo DS.