Demo Race Driver: GRID op Xbox Live, spoedig op PSN, PC-versie vertraagd

Zoals eerder al werd aangekondigd, is vandaag de demo van Race Driver: GRID verschenen. De demo staat inmiddels op Xbox Live en wordt spoedig op het PlayStation Network verwacht. De PC-demo heeft echter een nog onbekende vertraging opgelopen. We houden je op de hoogte wanneer deze verschijnt.

In de demo kan je drie soorten races spelen. De eerste race is de eBay Motors Muscle Cup en deze zet je achter het stuur van een Mustang GT-R in de straten van San Francisco. De tweede mogelijkheid is de Advan International Trophy, die je in een Nissan S15 Silvia plaatst in de Yokohama Docks. De laatste race is de Euro Touring Car Series, waarbij je in een BMW 320si over het bochtige Jarama circuit mag racen.

Race Driver: GRID combineert officiële circuits met stedelijke straatraces en racen over de gewone weg. Ga op een ongekende tour door Europa, de Verenigde Staten en Japan om te zorgen dat jij genoeg reputatie opbouwt en de beste rijder wordt. De game is in feite het vervolg op DTM Race Driver 3 en is gebouwd met de EGO engine, een nieuwe versie van de Neon engine die in DiRT gebruikt werd. Race Driver: GRID zal vooral op realisme gaan mikken dankzij extreme physics.

Race Driver: GRID verschijnt op 6 juni voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo DS.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Even binnenhalen maar vandaag! 8)

  2.   
    Masterchief's avatar

    Ja lekker hoor, vragen ze zich dan af waarom de pc gaming markt naar de knoppen gaat.

  3.   
    RinusReetRidder's avatar

    Denk je nou echt dat zoiets komt door vertraging van een demo? 😆 Piraterij en gedoe met systeemeisen blijven de grootste boosdoeners.

  4.   
    Masterchief's avatar

    Zo gaat het toch meestal met pc – games, en niet alleen de demo’s. Of ze worden uitgesteld, of ze komen zowieso al een half jaar later. Ik kan je natuurlijk geen ongelijk geven wat betreft piraterij.

  5.   
    Niekolaas's avatar

    Masterchief schreef, "Zo gaat het toch meestal met pc – games, en niet alleen de demo’s. Of ze worden uitgesteld, of ze komen zowieso al een half jaar later. Ik kan je natuurlijk geen ongelijk geven wat betreft piraterij."

    daarom ben ik ook over gestapt op een console, werkt veel beter en je hoeft niet na een half jaar nieuwe pc te hebbe omdat de eisen weer veel hoger zijn en daarbij is het met demo’s enzo veeel gemakkelijker met een console 🙂

  6.   
    Bello 2185's avatar

    NEE!!! 👿 Eerst nog ff de BF Heroes beta vertragen waar ik erg op te wachten zat en dan ook nog is ff de GRID demo! 😥 Ik dacht van dat wordt ff lekker chillen in de vakantie maar zo komt er niks van! 😥

  7.   
    ricklolps3's avatar

    ik hoop dat ie me niet telur 😥 .gaat stellen op de ps3 😳

  8.   
    Standley16's avatar

    TnnQ gamersnet voor info nu downe als een geak

  9.   
    xizaaR's avatar

    ”Bello 2185″ schreef, "NEE!!! 👿 Eerst nog ff de BF Heroes beta vertragen waar ik erg op te wachten zat en dan ook nog is ff de GRID demo! 😥 Ik dacht van dat wordt ff lekker chillen in de vakantie maar zo komt er niks van! 😥 "

    Why 😥 worden we zo gestraft. 🙁

  10.   
    meatball's avatar

    GN Baby schreef, "

    ”Bello 2185″ schreef, "NEE!!! 👿 Eerst nog ff de BF Heroes beta vertragen waar ik erg op te wachten zat en dan ook nog is ff de GRID demo! 😥 Ik dacht van dat wordt ff lekker chillen in de vakantie maar zo komt er niks van! 😥 "

    Why 😥 worden we zo gestraft. 🙁 "

    *komt door piraterij* hoor ik ergens zegge 👿

  11.   
    Masterchief's avatar

    Er bestaat geloof ik zoiets als een toetsenbord + muis ??? De besturing omzetten zal wel ff wat langer duren 😉

  12.   
    Bello 2185's avatar

    Masterchief schreef, "Er bestaat geloof ik zoiets als een toetsenbord + muis ??? De besturing omzetten zal wel ff wat langer duren 😉 "

    Een stuur is veel vetter! 😉

  13.   
    The Chef's avatar

    Het wordt tijd dat ze gaan opschieten met Grid, ik lees net dat ze de licentie gekocht hebben van de Formule1. Er komt dus eindelijk weer eens een F1 game naar de pc…. Lijkt me wel gaaf trouwens, F1 game met het schademodel van Grid 😆

  14.   
    ricklolps3's avatar

    ik heb hem ge speeld op de ps3 hij is SUPER!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 8)