Gamersnet.nl

Infinity Ward bezig met extra content voor PC-versie Call of Duty 4

Eerder deze maand werd al het Variety Map Pack onthuld voor de Xbox 360 en Playstation 3 versies van Call of Duty 4. In deze bundel zitten vier nieuwe maps: Chinatown, Creek, Killhouse en Broadcast. Ontwikkelaar Infinity Ward laat vandaag echter weten dat ze PC-gamers zeker niet vergeten zijn. Een woordvoerder verklaarde dat ze druk bezig zijn om te zorgen dat de extra content ook naar de PC zal komen:

Het lijkt er op dat de ontwikkelaar nog niet weet of ze de PC-content tegen betaling zullen uitbrengen, net zoals het geval is op de Xbox 360 en PlayStation 3, of dat ze lang genoeg wachten met het uitbrengen zodat spelers van de consoleversies niet zullen klagen dat PC-gamers iets gratis krijgen waar zij voor hebben betaald.

Het wachten blijft op een officiële aankondiging van Infinity Ward om te weten wat de precieze plannen zijn voor de downloadable content op de PC. Het nieuwe Variety Map Pack staat in elk geval vanaf 3 april op Xbox Live en later die maand ook op het PlayStation Network.

Call of Duty 4: Modern Warfare speelt zich af in het heden, waar je mag strijden in uiteenlopende gebieden als het Midden-Oosten, Oost-Europa, de Noord-Atlantische Oceaan en Londen. De terrorist Zakhaev wil Rusland terugbrengen naar de tijden van zijn held Stalin. Als gevolg hier van ontstaat er een grootschalige burgeroorlog. De Amerikanen starten hun tegenacties, maar ze worden door Zakhaev richting het Midden-Oosten gelokt. De Britse SAS doorziet de plannen van Zakhaev en ze informeren de Amerikanen direct. Zodoende vecht je met zowel de Britten als de Amerikanen tegen deze gevaarlijke terrorist.

Call of Duty 4: Modern Warfare is inmiddels uitgekomen voor de PC, PS3 en Xbox 360.