Infinity Ward bezig met extra content voor PC-versie Call of Duty 4

Eerder deze maand werd al het Variety Map Pack onthuld voor de Xbox 360 en Playstation 3 versies van Call of Duty 4. In deze bundel zitten vier nieuwe maps: Chinatown, Creek, Killhouse en Broadcast. Ontwikkelaar Infinity Ward laat vandaag echter weten dat ze PC-gamers zeker niet vergeten zijn. Een woordvoerder verklaarde dat ze druk bezig zijn om te zorgen dat de extra content ook naar de PC zal komen:

  “Right now plans for the PC version are unannounced but we are working to bring PC users the same content in the future, however logistics are being worked out on how to make that happen.”

Het lijkt er op dat de ontwikkelaar nog niet weet of ze de PC-content tegen betaling zullen uitbrengen, net zoals het geval is op de Xbox 360 en PlayStation 3, of dat ze lang genoeg wachten met het uitbrengen zodat spelers van de consoleversies niet zullen klagen dat PC-gamers iets gratis krijgen waar zij voor hebben betaald.

Het wachten blijft op een officiรซle aankondiging van Infinity Ward om te weten wat de precieze plannen zijn voor de downloadable content op de PC. Het nieuwe Variety Map Pack staat in elk geval vanaf 3 april op Xbox Live en later die maand ook op het PlayStation Network.

Call of Duty 4: Modern Warfare speelt zich af in het heden, waar je mag strijden in uiteenlopende gebieden als het Midden-Oosten, Oost-Europa, de Noord-Atlantische Oceaan en Londen. De terrorist Zakhaev wil Rusland terugbrengen naar de tijden van zijn held Stalin. Als gevolg hier van ontstaat er een grootschalige burgeroorlog. De Amerikanen starten hun tegenacties, maar ze worden door Zakhaev richting het Midden-Oosten gelokt. De Britse SAS doorziet de plannen van Zakhaev en ze informeren de Amerikanen direct. Zodoende vecht je met zowel de Britten als de Amerikanen tegen deze gevaarlijke terrorist.

Call of Duty 4: Modern Warfare is inmiddels uitgekomen voor de PC, PS3 en Xbox 360.

 1.   
  pepijn112's avatar

  relaxed ๐Ÿ˜€
  heb de mappen die er nu zijn wel een beetje gezien

 2.   
  blizzardo's avatar

  Krijg je weer een hele vloedgolf van klachten als die pack gratis wordt voor de pc:P

 3.   
  NightHawk's avatar

  kom op infinty ward, maak em gratis voor p ๐Ÿ˜›

 4.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ja ik hoop wel dat het gratis word, net zoals die nieuwe battlefield heroes game waar ik ook niet op kan wachten ๐Ÿ˜†

 5.   
  B–T–B-8's avatar

  hoe gaat dat dan met betaling?
  kan je die map dan niet in als je online aan het spelen bent ofzo?

 6.   
  gamer07nl's avatar

  Ik hoop dat ze gratis zijn. Miss krijgen wij wel nieuw wapens en dan over een half jaar word het Variety pack gratis op PSN en XBOX live en dan komt ook de pc ๐Ÿ˜‰

 7.   
  Nejen's avatar

  Goddammit met die vraag zat ik nou de hele tijd. Ik heb zelf de pc-versie. Ik bedoel de xbox360 heeft microsoft points. En de ps3 heeft PSN. Geen idee wat het zou worden, misschien pay-pal. ๐Ÿ˜•

 8.   
  Chielh's avatar

  ja doei, niks betalen… nooit hoeven doen en waarom nu ineens wel? Alleen omdat console gamers t wel moeten doen? Dan maar later uitbrengen maar wel gratis aub.. dank u

 9.   
  ms13694's avatar

  Chielh schreef, "ja doei, niks betalen… nooit hoeven doen en waarom nu ineens wel? Alleen omdat console gamers t wel moeten doen? Dan maar later uitbrengen maar wel gratis aub.. dank u"

  mijn idee

 10.   
  LXZ-76's avatar

  mappen zijn cliche, wat ik wil zijn meer missies en wapens. Ik ben gek op de setting van deze game en ik hoop ook op een vervolg.

 11.   
  Cyart's avatar

  ik vind het gewoon dat het gratis moet, want de PC is al zo duur met upgraden en de consols die hoef je niet te upgraden (of zet in een update ๐Ÿ˜‰ ) gratis natuurlijk

 12.   
  NLkevvNL's avatar

  hoop dat et gratis is