Gamersnet.nl

Battlefield: Bad Company uitgesteld naar fiscale jaar 2009

Vandaag maakte Electronic Arts tijdens een conferentie bekend dat Battlefield: Bad Company is uitgesteld naar het fiscale jaar van 2009. Dat betekent in principe dat de game ergens tussen 1 april en 31 maart 2009 zal verschijnen. Wanneer we Bad Company precies mogen verwachten is nog onbekend, maar laten we hopen dat het niet te lang meer duurt.

Daarnaast maakte EA ook officieel bekend dat Mercenaries 2: World in Flames is uitgesteld naar het fiscale jaar 2009. Onlangs werd al bekend dat de game mogelijk in augustus zou verschijnen, en dat lijkt nu goed mogelijk.

Battlefield: Bad Company is de eerste Battelfield voor de next-gen consoles PlayStation 3 en Xbox 360. Bad Company zal gebruik maken van de FrostBite game-engine van Digital Illusions. In Battlefield: Bad Company zal je met een groep soldaten achter de vijandelijke linie worden gedropt. Deze groep zal bestaan uit persoonlijke gelukzoekers die uit zijn op succes en wraak. De game zal vol zitten met zwarte humor, avontuur en voorzien zijn van een omgeving waarin vrijwel alles te vernietigen is. Juist die vernietigbare omgevingen zullen een prominente plaats innemen in de karakteristieke multiplayer-modes die zo kenmerkend zijn voor de Battlefield-serie.

Lees ook onze Fast Forward!

Battlefield: Bad Company staat gepland voor dit jaar en zal verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.