Gamersnet.nl

Nieuwe trailer Tony Hawk’s Proving Ground kondigt demo aan

Een nieuwe trailer van het Tony Hawk’s front, ter aankondiging van een demo die deze maand moet verschijnen. Tony Hawk’s Proving Grounds is het nieuwste deel in de serie moet over een dikke maand in de winkelrekken te vinden zijn. Wanneer de demo precies verschijnt is vooralsnog onbekend.


Tony Hawk’s Proving Ground zal nieuwe Nail-the-Trick modi bevatten, die we al kennen uit Tony Hawk’s Project 8, meer skater classes, een video-editor om je vetste stunts nog vetter te maken en een vernieuwde multiplayermode. De keuze bestaat deze keer wederom uit diverse pro-skaters, maar ze zijn onderverdeeld in drie klassen, de Career, de Rigger en de Hardcore skaters. Bij de Career skaters is de carrière het belangrijkst, terwijl de Hardcore skaters meer voor zichzelf skaten. De Rigger skaters zijn weer in het voordeel omdat ze gebruik kunnen maken van allerlei objecten uit de game om zo allerlei tricks te doen.

Check de HD-trailer hier.

Tony Hawk’s Proving Ground is vanaf 10 oktober verkrijgbaar voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2 en Nintendo DS.