Nieuwe trailer Tony Hawk’s Proving Ground kondigt demo aan

Een nieuwe trailer van het Tony Hawk’s front, ter aankondiging van een demo die deze maand moet verschijnen. Tony Hawk’s Proving Grounds is het nieuwste deel in de serie moet over een dikke maand in de winkelrekken te vinden zijn. Wanneer de demo precies verschijnt is vooralsnog onbekend.


Tony Hawk’s Proving Ground zal nieuwe Nail-the-Trick modi bevatten, die we al kennen uit Tony Hawk’s Project 8, meer skater classes, een video-editor om je vetste stunts nog vetter te maken en een vernieuwde multiplayermode. De keuze bestaat deze keer wederom uit diverse pro-skaters, maar ze zijn onderverdeeld in drie klassen, de Career, de Rigger en de Hardcore skaters. Bij de Career skaters is de carrière het belangrijkst, terwijl de Hardcore skaters meer voor zichzelf skaten. De Rigger skaters zijn weer in het voordeel omdat ze gebruik kunnen maken van allerlei objecten uit de game om zo allerlei tricks te doen.

Check de HD-trailer hier.

Tony Hawk’s Proving Ground is vanaf 10 oktober verkrijgbaar voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2 en Nintendo DS.

  1.   
    touchdown's avatar

    ziet er niet geweldig uit en ik denk dat skate beter is kwa moeilijkheid om de stunts uit te voeren

  2.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Mmm.. Eerst vond ik Tony hawk games de bom.. Totdat ik Skate zag damn wat is dat realistisch, hier spring je 40 meter van een gebouw af en land je en rijd je nog vrolijk door.. Skate gaat deze ronde royaal winnen
    ,dit is echte crap 😛

    Offtopic: Ik heb nog nooit zo veel tijd in een demo gestopt gisteren 9 uur achter elkaar met 2 homies Skate demo gepeelt en het verveelt nog niet. Dat belooft dus all veel goeds 😆

  3.   
    FableFreak's avatar

    de graphics zijn echt leleijk, en skate lijkt me veel leuker

  4.   
    denjaap's avatar

    zomg.. weer een nieuwe

  5.   
    Gold_Thunder's avatar

    Ik kan niet wachten tot de demo en het echte spel! 😀

  6.   
    claafie's avatar

    ziet er wel cool uit 🙂

  7.   
    Scuderia's avatar

    Ja hoor.. En alweer zijn de ollies zo kut hoog is echt geen gezicht!

  8.   
    ps3 gek's avatar

    Ik ga zeker voor skate!! Dit ziet er niet uit. Hij doet even een boardslide over een rail van tien meter, hij doet een ollie van het ene gebouw naar het andere… Ik heb echt niets tegen dit spel zelf, maar het ziet er gewoon veel onrealistischer uit. 😡

  9.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Tony Hawk spellen waren altijd beetje nep, dat wist ik al lang. Ze doen het juist expres dat het beetje onrealistisch is. Zo kun je zogenaamd nog coolere dingen doen dan normaal. Lekker hoog springen van gebouwen enz.

  10.   
    Scuderia's avatar

    Dark_Phoenix schreef, "Tony Hawk spellen waren altijd beetje nep"

    Gast Tony Hawk is al vanaf deel 1 onrealistic. Maar ja je had niks anders dus moest je het hier mee doen.
    Alleen zijn Thps3 en 4 nog wel leuk.

  11.   
    Michiel_'s avatar

    Ik heb voor het moment alleen een ps 2 , en nog niet zo veel games , ik skateboard zelf en ik vind ook dat skate veel realistischer is .