Gamersnet.nl

Bio-mechanische aliens laten zich eindelijk eens zien in trailer Crysis

Als er momenteel nog een groter geheim zou zijn dan de mogelijke UFO crash van 1947 in Roswell, dan is het wel de verschijning van aliens in Crysis. Ontwikkelaar Crytek is uitermate voorzichtig geweest met het vrijgeven van trailers, want afgezien van een groot, metaal-achtig monster, hebben we nog geen echte alien kunnen aanschouwen. Tot vandaag….want nu hebben we een trailer voor jullie, waarin we kennis kunnen maken met de bijzondere bio-mechanische wezens die Crysis ons straks gaat brengen. De trailer begint met een minuut overbekende actie in de jungle, maar daarna begint de pret pas echt…

Crysis is een first person shooter van de makers van Far Cry. De game speelt zich voornamelijk in de tropen af, waar jij en je team het op zullen moeten nemen tegen een alien invasie. Daarnaast kent Crysis ook enkele stedelijke en buitenaardse levels. Waar Far Cry een spel was waarin je in je eentje opereerde, heb je ditmaal een heel squad tot je beschikking en zal tactiek een veel grotere rol spelen. Daarnaast kun je je wapens en nanosuit helemaal customizen met onder andere nieuwe gadgets zoals speed, cloak, armor en strenght.
De game draait op de CryEngine 2 en levert adembenemend mooie beelden op. De game kent ongelooflijk veel details, maar laat daarnaast ook een realistische weergave van bewegende vegetatie en doorbrekende zonnestralen zien.

De trailer in HD-kwaliteit is hier te downloaden.

Crysis zal in de loop van dit jaar uitgebracht worden op de PC.