Gamersnet.nl

Eerste echte foto van PlayStation 3 packshot op het internet

Op het eerste packshot van een PlayStation 3-game die we iets meer dan een week geleden voor jullie hadden, was veel kritiek, en dan met name om de blauwe Blu-Ray rand eromheen. Het ging hier echter maar om een snel Photoshopje van de gameswebsite IGN. Nu hebben we echter van diezelfde website de eerste echte foto van een PlayStation 3-game binnen, namelijk Sonic the Hedgehog.

Wanneer je het doosje in het echt bekijkt valt op dat de blauwe case veel minder in het oog valt dan eerst leek. De blauwe kleur is nogal transparant en het voordeel van zo’n Blu-Ray case is dat ook films hierin verpakt zullen worden. Hierdoor zullen consumenten sneller de link leggen tussen films en de PlayStation 3, wat alleen maar goed kan zijn voor Sony.

Ook valt op dat de tekst op de zijkant van de box (Sonic the Hedgehog) precies tegenovergesteld is aan die van een PlayStation 2 game. Daarbij zou die tekst namelijk van boven naar onder te lezen zijn, maar hier staat hij van onder naar boven. Dat wijst erop dat de games bedoeld zijn om met de voorkant naar beneden in de kast gelegd te worden. Ook is de zijkant niet meer wit met een vast lettertype, maar zorgt het nodige artwork hier voor wat opfrissing.

Aanschouw de foto zelf, en oordeel.


Klik op de afbeelding voor een grotere versie