Gamersnet.nl

GamersNet bereikt 25.000 leden

Wat ooit begon als een hobby van een enkele gamer is binnen een paar jaar uitgegroeid tot de grootste non-commerciele gameswebsite van Nederland, met een sterk groeiend ledental en honderdduizenden unieke bezoekers per maand. En van wie zijn we nou meer afhankelijk dan van onze vaste bezoekers, de leden. Vandaag, net voor de nieuwe maand begonnen is, heeft ons vijfentwintigduizendste lid zich geregistreerd.

Omstreeks zeven uur vandaag heeft ‘Pokem’ zich namelijk aangemeld. Namens de gehele redactie wil ik hem en natuurlijk alle andere 24.999 leden bedanken voor de site die zij hebben gemaakt tot wat het nu is. Speciale dank gaat natuurlijk uit naar ons moderatorteam, dat elke dag vrijwillig klaarstaat om overal een helpende hand toe te helpen, geschillen op te lossen of belangrijke beslissingen te nemen binnen de ledencommunity. Uiteraard verdienen ook de redactieleden een vermelding, elke dag zetten zij zich weer in om zowel GamersNet als dochtersite CheatNow helemaal up-to-date te houden met het laatste nieuws, artikelen, demo’s en de cheats.

Overigens stormen wij binnenkort op alweer een belangrijke mijlpaal af, het duurt namelijk niet lang meer tot we onze tienduizendste nieuwspost aan kunnen tikken. Wij waarderen elke reactie op alle berichten die er op de frontpage te vinden staan, en daarvoor willen we de ledencommunity nogmaals bedanken. Overigens zullen jullie in de nieuwe versie van GamersNet en ook CheatNow nog veel meer mogelijkheden krijgen, maar dat zullen jullie hopelijk allemaal zelf snel uit kunnen vinden!