Gamersnet.nl

Prijsvraagwinnaars: Zboard MERC Gaming Keyboards

Het toetsenbord en de muis zijn uiteraard de onderdelen waarmee je een PC-game bestuurt, en daarom is voor goede prestaties kwaliteitsspul vereist. We kennen uiteraard de gamingmuizen, -toetstenborden en -muismatten van Logitech en Razor, maar Zboard is ook een grote speler in deze markt. Met hun nieuwe Merc-toetsenbord en FANG-gamepad richten ze zich vooral op de hardcore gamers die snel bij hun knoppen moeten in bijvoorbeeld First-Person Shooters en MMORPG’s.

Het MERC-gamingtoetsenbord is in tegenstelling tot het Fang-gamepad een conventioneel keyboard met uiteraard alle letters, het numpad en de functietoetsen. Daarnaast is aan de linkerkant een extra gedeelte toegevoegd waarop de pijltoetsen staan, die de W, A, S, D-toetsen voorstellen op een normaal toetsenbord. Door de grote uitvoering hiervan is het erg makkelijk lopen, strafen en draaien. Daarnaast hebben ook bijvoorbeeld de jump-, crouch-, reload- en usetoetsen een speciaal plekje gekregen. Daarnaast zijn de toetsen 1 t/m 10 in het groot aanwezig voor bijvoorbeeld het selecteren van wapens of het spelen van MMORPG’s.

De afgelopen twee weken kon je ons vertellen wat het meest orginele, opzienbarende, geweldige, pijnlijke of fantastische wat je ooit met je oude toetsenbord hebt gedaan is. Na een leuke bijdrage van onze eigen Danny hebben we ons ook rot gelachen om de inzendingen van de members. De leukste drie hebben we beloond met een van de Merc Gamingtoetsenborden.

Johny Roek uit Fijnaart wist ons te vertellen…

René Geerligs uit Zwolle wist ons te vertellen…

Jens Olsthoorn uit Hoek van Holland wist ons te vertellen…

Alle winnaars van harte gefeliciteerd! Voor de verliezers; er komt vast wel weer een kans. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De review van het Merc-toetsenbord is hier te lezen. Het oordeel over zijn kleinere broertje, de Fang, is hier te bekijken.