Gamersnet.nl

Vliegende skateboarders in screens en trailer Tony Hawk`s Project 8

De Tony Hawk games zijn meestal wel van redelijk hoog niveau en daarom vinden wij het ook helemaal niet erg dat de game nu ook de volgende generatie consoles aan gaat doen. Tony Hawk’s Project 8 is geheel ontwikkeld voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en moet daarom het realisme en de physics naar een nieuw niveau tillen. Ook de graphics worden een stuk beter, en dat is vandaag goed te zien in nieuwe screenshots en een mooie gameplaytrailer.

Tony Hawk’s Project 8 is de achtste skateboardgame van Tony Hawk, en na Pro Skater deeltje 1, 2, 3 en 4, Underground 1 en 2 en American Wasteland gaat men nu de overstap maken naar de next-generation consoles. De game is vanaf de grond opgebouwd voor de nieuwe consoles, waardoor er een heleboel nieuwe dingen mogelijk worden. Zo is de kwaliteit van de animaties nu aanzienlijk verbeterd en hiervoor zijn ook motion-captured skateboarders ingeschakeld. Daarnaast simuleert de game continu de zwaartekracht en de andere krachten die op de skateboarder werken, waardoor er een hoge mate van realisme tot stand komt.
In Tony Hawk’s Project 8 moet jij weer aan de slag als een onbekende skateboarder. In het stadje waar je woont is het zaak om de profs te leren kennen en ze uiteindelijk voorbij te streven. Maar voor het zover is zul je zo goed mogelijk moeten presteren in wedstrijdjes, photoshoots en video-opnames. De wereld is uiteraard geheel vrij om in rond te boarden, en dan zonder die irritante laadtijden van American Wasteland.

Tony Hawk’s Project 8 moet eind dit jaar verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Voor de Xbox, PlayStation 2 en PSP verschijnt een tuned-down versie.

[SCREENSHOTS]

De trailer is 15MB groot en hier te downloaden. De HD-trailer in zeer hoge kwaliteit is 112MB groot en hier te bekijken.