Vliegende skateboarders in screens en trailer Tony Hawk`s Project 8

De Tony Hawk games zijn meestal wel van redelijk hoog niveau en daarom vinden wij het ook helemaal niet erg dat de game nu ook de volgende generatie consoles aan gaat doen. Tony Hawk’s Project 8 is geheel ontwikkeld voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en moet daarom het realisme en de physics naar een nieuw niveau tillen. Ook de graphics worden een stuk beter, en dat is vandaag goed te zien in nieuwe screenshots en een mooie gameplaytrailer.

Tony Hawk’s Project 8 is de achtste skateboardgame van Tony Hawk, en na Pro Skater deeltje 1, 2, 3 en 4, Underground 1 en 2 en American Wasteland gaat men nu de overstap maken naar de next-generation consoles. De game is vanaf de grond opgebouwd voor de nieuwe consoles, waardoor er een heleboel nieuwe dingen mogelijk worden. Zo is de kwaliteit van de animaties nu aanzienlijk verbeterd en hiervoor zijn ook motion-captured skateboarders ingeschakeld. Daarnaast simuleert de game continu de zwaartekracht en de andere krachten die op de skateboarder werken, waardoor er een hoge mate van realisme tot stand komt.
In Tony Hawk’s Project 8 moet jij weer aan de slag als een onbekende skateboarder. In het stadje waar je woont is het zaak om de profs te leren kennen en ze uiteindelijk voorbij te streven. Maar voor het zover is zul je zo goed mogelijk moeten presteren in wedstrijdjes, photoshoots en video-opnames. De wereld is uiteraard geheel vrij om in rond te boarden, en dan zonder die irritante laadtijden van American Wasteland.

Tony Hawk’s Project 8 moet eind dit jaar verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Voor de Xbox, PlayStation 2 en PSP verschijnt een tuned-down versie.

[SCREENSHOTS]

De trailer is 15MB groot en hier te downloaden. De HD-trailer in zeer hoge kwaliteit is 112MB groot en hier te bekijken.

 1.   
  Mandamo's avatar

  Zo, dit is wel een mooie! Deze zal ik wel even aan mij collectie toevoegen denk ik!

 2.   
  Ruudjee's avatar

  Ziet er wel aardig uit ja ๐Ÿ˜€

 3.   
  J-Loco's avatar

  fftjes ZWAAAR off-topic:

  Ik heb dus een DVD brander, en ik zoek een goed programma om DVDs mee te branden, want nero sucks.. Dus heeft iemand een goeie geef ff een link please ๐Ÿ™‚

  Ontopic:

  mwoah wel leuk, ziet er zwaar mooi uit dat wel ๐Ÿ˜€

 4.   
  The Power's avatar

  Wat “sucks” eraan Nero? Het is รฉรฉn van de beste programma’s om te branden, verder is het moeilijk om gratis programma’s te vinden die beter zijn als Nero.
  Waarom registreer je, je niet op het forum? Daar kan je vragen als deze stellen.

  Ontopic:
  Ik ben Tony Hawk een beetje vergeten heb sinds deel 3 niks meer gespeeld daarvan, het ziet er goed uit en ik denk dat ik deze weer eens ga proberen.

 5.   
  J-Loco's avatar

  ja het is vaag, ik druk dus op ”data DVD” om wat backups te maken van spellen (Ultimate spiderman en NFS Most wanted) en dan zet ik die 2 mappen erin en dan op ”burn”.
  dan wil die een Image ofzo maken dus ik druk ok en hij gaat branden, als tie klaar is staat er dus niks op de DVD ๐Ÿ˜•
  dat sucks vind ik

 6.   
  n00kie's avatar

  Vet..!! Nu nogh ffuh een kick ass punk rock soundtrack eronder en je hebt een nieuwe tonyhawk ^^ ๐Ÿ˜‰

 7.   
  Tha Destiny's avatar

  hihaa deze wil ik wel hebben
  ziet er erg strak uit ๐Ÿ˜€

 8.   
  R.andom H.ero's avatar

  Ik krijg een beetje een sgeithekel aan die tony hawk games. Snel uitgespeeld, zelfde oprachten. Ik koop m wel als ie in de budget bak ligt

 9.   
  J-Loco's avatar

  Nookie, waar denk jij dat skaten vandaan komt ? Van HipHop ja, dus geef HipHop credit en sponsor dat spel ff met wat dikke rap-tracks !!! (dat is de reden waarom ik skaten haat, ze willen niet meer bij hiphop horen maar wel stelen ze de wijde broeken ๐Ÿ™„ )

 10.   
  Asilaydying_Johny's avatar

  Dit wordt mijn game xD
  Heb ze totnutoe allemaal en ook uitgespeeld xD

 11.   
  epicawarrior's avatar

  de muziek is het enige positiefe aan deze game is niks aan blijft steeds hetzelfde ๐Ÿ˜•

 12.   
  Rijstekorrel's avatar

  ziet er allemaal wem ooi uit maar of het wat is geen idee

  tony hawk is ook achteruit gegaan underground 1 was vet underground 2 minder en american wasteland nog minder.

  net zoals need for speed underground 1 was vet underground 2 stukken minder en die erna ben de naam effe kwijt ook minder

 13.   
  J-Loco's avatar

  mwoah mwoah mwoah ๐Ÿ˜€

  Ik vond NFSU 1 helemaal de bom toen ik hem van me oma kreeg ๐Ÿ˜€ ik speelde hem met plezier uit, toen NFSU 2 uitkwam kreeg ik hem gekopierd voor de PC (:oops: )
  en vond ik het een zuig game (reden 1 mijn PC was te slecht en reden 2 het speelde niet zo lekker op de PC)

  totdat ik de game ongeveer een jaar geleden bij wat matties speelde, en nu heb ik hem dan eindelijk op de Cube.. ๐Ÿ˜€

  NFS Most wanted (laatste deel) heb ik nu ook op de PC maar deze pret word verstoord (1 mijn goedkope ASRock mainboard ZUIGT, de rest van me PC is wel goed dit keer) dus door dat mainboard crashed het geluid (onboard) en de PC te vaak (ik heb alles getest en het ligt aan het mainboard, + een mattie had hetzelfde board en hetzelfde probleem) dus ja, morgen of overmorgen maar nieuw board halen.. dan maar hopen dat NFS MW wel lekker played ๐Ÿ˜€

  Tony hawk vind ik helemaal verpest eigelijk ๐Ÿ˜›