Gamersnet.nl

Runaway 2: een kennismaking met de cast

De eerste Runaway, die in 2003 in Europa uit kwam, was een zegen voor liefhebbers van adventure games. In Runaway beleefde je avonturen met hoofdrolspelers Brian Basco en Gina Timmins. Het spel werd een ongekend succes, waardoor een vervolg niet kon uitblijven. En dat vervolg komt er aan! Runaway 2: The Dream Of The Turtle is zo goed als klaar en zal je weer een authentieke road adventure laten beleven. Geheel voorzien van de bekende cartoon-stijl, de nodige spanning en natuurlijk een flinke hoeveelheid humor. Pendulo Studio’s heeft vandaag weer een aantal kiekjes van Runaway 2 openbaar gemaakt en deze keer betreft het de voltallige cast van de game.

Het verhaal van Runaway 2: The Dream Of The Turtle begint bij Gina. Ze is door een kerel uit een watervliegtuig gegooid boven het kleine eiland Mala. Op dit eiland bevindt zich een meer waarin ontelbaar veel geheimen verscholen liggen over het mysterieuze verleden van onze planeet en misschien zelfs wel over onze toekomst. Hoe vreemd het ook klinkt, om bij dit meer te komen moet je het opnemen tegen ’s werelds sterkste leger, piraten en ijsberen. Last but not least moet je ook nog eens beschikken over een buitengewone intelligentie.
Het meest bizarre gedeelte van het verhaal moet echter nog komen. De gemene onverlaat die Gina in deze situatie heeft gegooid, is niemand minder dan onze ‘held’, Brian Basco!




De release van Runaway 2: The Dream Of The Turtle staat gepland voor september.