Runaway 2: een kennismaking met de cast

De eerste Runaway, die in 2003 in Europa uit kwam, was een zegen voor liefhebbers van adventure games. In Runaway beleefde je avonturen met hoofdrolspelers Brian Basco en Gina Timmins. Het spel werd een ongekend succes, waardoor een vervolg niet kon uitblijven. En dat vervolg komt er aan! Runaway 2: The Dream Of The Turtle is zo goed als klaar en zal je weer een authentieke road adventure laten beleven. Geheel voorzien van de bekende cartoon-stijl, de nodige spanning en natuurlijk een flinke hoeveelheid humor. Pendulo Studio’s heeft vandaag weer een aantal kiekjes van Runaway 2 openbaar gemaakt en deze keer betreft het de voltallige cast van de game.

Het verhaal van Runaway 2: The Dream Of The Turtle begint bij Gina. Ze is door een kerel uit een watervliegtuig gegooid boven het kleine eiland Mala. Op dit eiland bevindt zich een meer waarin ontelbaar veel geheimen verscholen liggen over het mysterieuze verleden van onze planeet en misschien zelfs wel over onze toekomst. Hoe vreemd het ook klinkt, om bij dit meer te komen moet je het opnemen tegen ’s werelds sterkste leger, piraten en ijsberen. Last but not least moet je ook nog eens beschikken over een buitengewone intelligentie.
Het meest bizarre gedeelte van het verhaal moet echter nog komen. De gemene onverlaat die Gina in deze situatie heeft gegooid, is niemand minder dan onze ‘held’, Brian Basco!
De release van Runaway 2: The Dream Of The Turtle staat gepland voor september.

 1.   
  CHAOS's avatar

  boring!!
  👿 👿

 2.   
  Tom's avatar

  Zijn er ook spellen die jou wél bevallen?

 3.   
  n00kie's avatar

  Amen

 4.   
  Cirdan's avatar

  CHAOS @ home

  lijkt me wel lollig…zie het wel wat er van wordt;)

 5.   
  Ruudjee's avatar

  whahahaha en dat is 1 voor Gayos :P, nog 9 te gaan 😉

 6.   
  ChielB's avatar

  Laten we het hier gewoon vriendelijk en netjes houden en reacties/discussies on-topic. 8)

 7.   
  J-Loco's avatar

  CHAOS thuis wahhaha zeker wel een crisiskind (niet kwaad bedoeld gewoon als grapje). tenminste, misschien is ie wel normaal thuis.. Zijn naam CHAOS snap ik trouwens wel

  On-topic: Lijkt me wel een leuke game

 8.   
  Diede's avatar

  Chaos als je overal commentaar op hebt, zoek dan een andere hobby. Ga golfen, dammen, basketballen het maakt me niet uit maar als geen énkele game je bevalt, dan ligt het toch echt aan jezelf. Misschien is het ook wel een goed idee om zélf een game te maken? Al jou ideeën en eigen stijl verwerken in een eigen game. Damn, misschien word dát dan een game welke jij leuk vindt. Waarschijnlijk wij niet, maar goed ieder zo z’n soort. Onderbouw je kritiek eens, ipv “stom 👿 ” “kut 👿 ” of “saai 👿 “…
  Of val ons, gamers, niet lastig met je op lucht gebaseerde uitspraken welke helemaal nergens over gaan.

 9.   
  J-Loco's avatar

  Sooo, DIEDE in actie. Vertel het hem Diede !!! Maja hij is geen gamer joh, hoe kun je gamer zijn als je maar 1 of 2 spellen leuk vind, egt junkie jonge..

 10.   
  N.Frufo's avatar

  Lid CHAOS moet geeelimineerd worden van Gamersnet!

  Hij/Zij/Het veroorzaakt CHAOs.

 11.   
  Ruudjee's avatar

  Amen 😉

 12.   
  Diede's avatar

  reeds gebeurd.

 13.   
  Ruudjee's avatar

  😀
  God Bless de Gamersnet-Crew 😉

 14.   
  ChielB's avatar

  Voortaan gewoon lekker dergelijke negatieve reacties negeren en zelf vrolijk verder gaan. Werkt altijd! 😀