Gamersnet.nl

Joytech komt met LCD-scherm voor de Xbox 360

Joytech heeft een LCD-scherm voor de Xbox 360 aangekondigd, de 9200 Digital LCD Monitor. Het stukje speelgoed gaat 209 euro kosten, ligt vanaf half juli in de winkels en kan bovenop je Xbox 360 geplaatst worden. Dan functioneert hij uiteraard als een televisiescherm waarop je al je favoriete games en films op kunt afspelen.

De 9200 Digital LCD Monitor heeft een diameter van 23 centimeter, wat overeenkomt met 9 inch. Het schermpje wordt op de Xbox 360 aangesloten doormiddel van de RGB-ingang, de 9200 Digital LCD Monitor is dus helaas geen High-Defition, maar dan zou de prijs waarschijnlijk vele malen hoger uitgevallen zijn. Daarnaast zit er naast het scherm twee speakers die voor stereo geluid zorgen. Verder kunnen ze ook bij games en films 3D Surround Sound voortbrengen, voor een levensecht kabaal.

De 9200 Digital LCD Monitor ligt dus voor 209 euro in de winkels, vanaf half juli. Precies voor de zomervakantieperiode, en daar is dit apparaat dan ook geschikt voor. Lekker Xbox 360’en in de auto voor mensen die geen videoschermen in de hoofdsteunen hebben. Mocht je je ouders niet te erg willen storen, dan zitten er ook twee koptelefooningangen in.