Review Anno 1800 en Jedi: Fallen Order
 
Logo gekleurd
GN Weekly #4 - Eerst info PS5!
 
 

Drukke week!

mk-peter  

Het was een drukke week in de games met heel veel nieuws, reviews en zelfs een toffe prijsvraag! Deze week maak je kans op de Premium Edition van Mortal Kombat 11, exclusief voor leden van de GN Weekly. Doe mee via deze link en laat ons weten of je een exemplaar voor de PlayStation 4 of Xbox One wilt winnen.

Deze week stond ook in het teken van de eerste informatie omtrent de PlayStation 5, de eerste trailer van Star Wars Jedi: Fallen Order en de review van Anno 1800. Tot slotte geeft Ubisoft een mooi gebaar door Assassin’s Creed Unity weg te geven vanwege de treurige gebeurtenissen met de Notre-Dame in Parijs.

Fijn Pasen toegewenst,

Peter

 
 
 
 
 
mk-prijsvraag

Exclusief! Win Mortal Kombat 11

We geven twee reguliere exemplaren weg via Gamersnet.nl, maar hebben twee Premium Editions van Mortal Kombat 11 voor leden van de GN Weekly! Deze bevat de game in een hele mooie steelcase, maar ook de season pass voor alle toekomstige DLC. We geven twee exemplaren weg, een voor PlayStation 4 en een voor Xbox One.

Doe hier mee aan deze exclusieve prijsvraag!

 
 
 
 
 

Eerste informatie PlayStation 5

ps5-2  

Sony heeft de eerste informatie over de PlayStation 5 gedeeld. We hoeven de console niet voor 2020 te verwachten, maar de ambities zijn goed. Zo zal de console met SSD-kaarten werken en gewoon een disclezer bevatten. Het systeem zal backwards compatible zijn, al is het niet bekend of dat alleen voor PlayStation 4-games geldt of ook eerdere generaties.

 
 
 
 
 
xboxsad

Xbox One S All Digital

Ook Xbox heeft van zich laten horen, als hebben zij alleen een nieuwe console voor deze generatie aangekondigd. De Xbox One S All-Ditital gaat 229,99 kosten en geen disclezer bevatten. Minecraft, Forza Horizon 3 en Sea of Thieves worden er gratis bijgeleverd. Vanaf 7 mei is de console verkrijgbaar.

 
 
 
 
 
acunity

Assassin's Creed Unity gratis op pc

Vanwege de ramp met de Notre-Dame in Parijs geeft Ubisoft Assassin’s Creed Unity weg voor de pc. De game zal mede gebruikt worden om de kathedraal te herbouwen en spelers kunnen de game claimen tot en met 25 april.

 
 
 
 
 

Anno 1800

anno1800  

Het heeft even geduurd maar er is weer een nieuwe Anno verschenen. Onze Mike mocht aan de slag met Anno 1800 en deze gaat weer terug naar het verleden! Check de review en lees hoe blij we worden van dierentuinen en musea!

 
 
 
 
 

Jedi: Fallen Order

  jedi

Tijdens Star Wars Celebration in Chicago is vorige week de eerste trailer getoond van Star Wars Jedi: Fallen Order. De game speelt zich af na Episode 3 en de jedi zijn op de vlucht. Jij kruipt in de huid van Cal Kestis, een jonge jedi op de vlucht van de Empire. Apex Legends-ontwikkelaar Respawn Entertainment is verantwoordelijk voor de game die in november zal verschijnen.

 
 
 
 
 

Volgende week...

Volgende week maken we de winnaars bekend van de Mortal Kombat 11-prijsvragen, verwachten we reviews van Days Gone en MK11 en zullen er steeds meer nieuwtjes volgen over de nieuwe generatie consoles!

Tot volgende week!