The Outsider

The Outsider header In The Outsider zal je niet te maken krijgen met een traditioneel, lineair verhaal, maar beschik je over een ongekende vrijheid. Dit zorgt er voor dat het verhaal telkens een andere wending en afloop kan krijgen op een manier die we tot dusver nog nooit hebben gezien.
Het verhaal speelt zich af in een stad gebaseerd op het hedendaagse Washington DC en zijn omgeving, inclusief het CIA hoofdkwartier in Langley. Als CIA-agent beschik je over de beste high-tech gadgets, vechtskills en wapens. Door een misverstand word je ineens staatsvijand nummer één in de ogen van de media en de inwoners. Er zijn echter diverse mogelijkheden om verder te gaan. Ga je jezelf met veel geweld wreken? Probeer je de rollen om te draaien en te infiltreren in de geheimzinnige organisaties waar je mee te maken hebt? Of ga je de strijd aan om je naam te zuiveren?

Wat je ook kiest, alles zal van invloed zijn op het verloop van de game en het blijft nog maar de vraag hoe je het er vanaf zult brengen.

Platforms en releasedata

Xbox 36031 December 2007
PS331 December 2007