Nine-to-Five

Nine-to-Five header

Nine-to-Five zal een cartoon-achtige uitstraling krijgen en moet gezien worden als een episodische sitcom, die ons wordt aangeleverd in de vorm van vier episodes van drie uur. De episodes zullen via het PlayStation Network uitgebracht worden, alwaar ze te downloaden zullen zijn voor 5 dollar per episode. Je kunt echter ook de hele serie pre-orderen en dan kost het je totaal slechts 14 dollar.

Nine-to-Five maakt een stevige knipoog naar series als Dilbert en The Office, waarbij jij een werknemer bent van de grote multinational MegaCorp. Op je werk word je opgezadeld met taken als liegen, flirten, chatten en omgaan met de 25 andere personages om je doelen te bereiken. Naast de cartoony uitstraling zal Nine-to-Five ook diverse mini-games bevatten, waaronder racen. Ook zal het mogelijk zijn om je character volledig te customizen.

De game biedt tevens ondersteuning voor 5.1 surround geluid en als bijzonder detail wist men al te melden dat de dialogen geschreven worden door de mensen van onder andere Comedy Central, Saturday Night Live, The Daily Show, Chappelle's Show en Conan O'Brien.

Platforms en releasedata

PS331 December 2007

Alle Nine-to-Five Artikelen

19/06/2007Eerste episodische game voor de PS3 mogelijk op komst: Nine-to-Five 4