Guild Wars: Nightfall

Guild Wars: Nightfall header In Guild Wars Nightfall neem je het op tegen een kwade overheerser die het continent Elona wil vernietigen. Je hoeft de strijd zeker niet alleen aan te gaan, want je wordt vergezeld door je eigen groep helden. De helden zullen jouw bevelen opvolgen in de strijd, wapens en attributen met zich meedragen en ook in skill-levels stijgen naarmate je vorderingen boekt.
Verder zullen er twee nieuwe classes beschikbaar zijn: de Paragon en de Dervish. De Paragon zijn briljante gevechtsleiders die gebruik maken van een schild en zich verdedigen met speren. Ze bezitten diverse spreuken om zichzelf en bondgenoten tijdelijk sterker te maken. Ook kunnen ze, dankzij hun goede inzicht, bondgenoten helpen zich te verweren tegen spreuken. Paragons zijn de beschermengelen van de Elonian en vullen hun leven in als dienaars van de goden in de sterfelijke wereld.
De Dervish zijn heilige strijders die met hun zeis meerdere vijanden tegelijk aankunnen. Dankzij de grote reikwijdte van hun zeis zoeken de Dervish dan ook het middelpunt van elk gevecht op. Rustig en doelbewust spreken ze een spreuk over zichzelf uit, zelfs wanneer ze omringd zijn door vijanden, om vervolgens een vlaag van verwoestende zeis-aanvallen uit te voeren. De Dervish dragen een gewaad om hun geloof in het goddelijke te tonen, kettingen om hun krachten te laten zien en een kap over hun hoofd uit eerbied voor de goden.

Platforms en releasedata

PC27 October 2006