Netflix & Binge-Watchers

avatar

Geplaatst in: Gamersnet -
Topic gemaakt op:

Naast gamen hebben veel GN’ers ook tv-series als fijne hobby. Natuurlijk hebben we bijna allemaal wel grote titels als House of Cards en Orange is the New Black op de radar staan, maar er is veel meer te ontdekken.

Heb je nog een pareltje ontdekt op Netflix? Wat ben je nu aan het binge-watchen? Heb je groot nieuws over een nieuw seizoen Stranger Things gelezen? Kijk je ook uit naar een nieuw seizoen van Ozark of La Casa De Papel? Deel het hier in de GN Hub voor alle Flix’ers, HBO’ers en andere binge-liefhebbers!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

 1.   
  djTheHague's avatar

  Nog altijd bezig met The Arrowverse, momenteel zit ik hier:

  Arrow: Seizoen 5
  Supergirl: Seizoen 2
  The Flash: Seizoen 3
  Legends of Tomorrow: Seizoen 2
  Vixen: Seizoen 2

  Kijk alles in chronologische volgorde.

  Aanrader: Fargo en dan eigenlijk alleen het eerste seizoen (seizoenen hebben niets met elkaar te maken)

 2.   
  Tom's avatar

  Gisteravond samen met Wester maar eens begonnen aan Final Space. Oogde een beetje als een snelle cash-in op het Rick & Morty succes, maar het heeft misschien wel z’n eigen charmes. Twee afleveringen erin, en ik voel ‘m wel hangen.

  De stemmencast is in ieder geval sterk en de sidekick in het verhaal is weer onnoemelijk schattig, dus ik blijf er even bij plakken.

  Laatst ook door Arrested Development in een paar avonden erdoorheen geragd. Die miste ik nog wel in de backlog, en ik heb me kostelijk vermaakt met het kaliber humor. Aanrader (annex klassiekertje) voor Netflix-kijkers die wat droge comedy opzoeken.

 3.   
  ChielB's avatar

  Fargo is zo eentje die ik vaak voorbij zie komen, maar nog niet heb opgestart. Misschien maar eens aan wagen.

  Met Arrow en The Flash ben ik eigenlijk wel klaar, van beide zo’n 2-3 seizoenen gezien.

  Dark, La Mante en zelfs Altered Carbon heb ik me onlangs best mee vermaakt.

 4.   
  OnOwned's avatar

  Wachtend op derde seizoen Daredevil (nog steeds) en ben maar weer eens op Netflix Adventure Time aan het kijken.

 5.   
  AnnaEverson's avatar

  I recently watched “House of cards”. It’s amaizing!

 6.   
  Soraya's avatar

  Ik ben helemaal verslaafd aan de serie Terrace House! Het is een soort Big Brother maar dan Japans en gewoon “Normaal”. Dus zonder vechten, achterlijk gedoe, seks etc. Iets heel anders dan wat hierboven genoemd is, maar als je een liefde hebt voor Japan en de rustigere cultuur, zeker een aanrader!

 7.   
  MrVess's avatar

  Op het moment bezig met Quantico en The 100. Ook de serie Reverie weet mij wel te boeien. En straks weer Queen of the South.

 8.   
  Tom's avatar

  @ChielB: Altered Carbon was inderdaad ook zeker niet verkeerd. Stond naar mijn idee wel bol van sommige clichés, maar door de visuals en prima worldbuilding voor mij al meteen binge-waardig.

 9.   
  WesterW's avatar

  @Soraya:
  Terrace House is inderdaad erg vermakelijk. Vind het met name grappig om de verschillen tussen Terrace House en een Jersey Shore (wat ik overigens verschrikkelijk vind, mind you) te zien. In de westerse series van deze soort draait het puur om de conflicten tussen de mensen die in een huis zijn gepropt, in Terrace House worden conflicten vermeden. Drijgt er een botsing, dan verlaat iemand het huis gewoon. Het resultaat is een lieve serie waar relaties, liefde en vriendschap op een vrij onschuldige manier worden benaderd.

 10.   
  Tom's avatar

  Van Terrace House vat ik alleen wat momentjes mee van de vriendin. Oogt allemaal wel heel relaxed, maar ik doe het vooral voor die snowboarder. Relaxte gast, en hij kan daadwerkelijk ook een prima stukje boarden.

  In de tussentijd heb ik Final Space wel helemaal weggekeken. Op zich een geinige serie, maar wel een erg voorspelbare en bij vlagen zelfs wat goedkope cartoon. Vooral de momenten waarop Final Space écht heel graag Rick & Morty wil zijn, steken soms hopeloos pijnlijk af.

  Desalniettemin wel een paar geinige momentjes. Maar eigenlijk te weinig om het echt memorabel te maken.

 11.   
  420blazeit's avatar

  El Chapo seizoen 3 gaat weer lekker. Bij narcos ben ik afgehaakt maar tot nu toe weet El Chapo interessant te blijven.

  Fauda is ook een aanrader (seizoen 1 dan, het 2e heb ik nog niet gezien). De serie gaat over het conflict tussen de Israëliërs en de Palestijnen waarbij ze niet echt een kant kiezen, het verhaal wordt van beide kanten verteld.

  Verder begonnen aan seizoen 4 van Better call Saul, goede serie alleen jammer dat er maar 1 aflevering per week op Netflix komt…

 12.   
  Leon 2.0's avatar

  @MrVess: Ben de afgelopen weken ook voornamelijk The 100 aan het kijken, toffe serie! Zit ondertussen in seizoen 3. Leuk om te zien hoe de serie zich ontwikkeld.

  Een tijdje terug heb ik echter (eindelijk) Archer ontdekt. Heerlijk om daar af en toe even wat afleveringen van te kijken. Enige nadeel is dat ik nu wat minder aan The 100 toe kom. :-p

 13.   
  Neolite's avatar

  Toch weer begonnen aan The 100, geen idee waarom ik daar destijds mee gestopt ben. Killjoys kijk ik ook nog steeds, lekker simpel tussendoortje. Arrowverse ben ik echt afgehaakt, te cheasy, ik mis een beetje kwaliteit op dit moment.

  The Expanse en Lucifer gaan gelukkig door en even afwachten wat daar mee gaat gebeuren.

 14.   
  Petor's avatar

  Kon ik Better Call Saul maar binge-watchen! Het wachten is elke week weer ondragelijk!

 15.   
  JuulsJo's avatar

  @Tom: Ondanks het soms cringy taalgebruik. Is het wel echt vet man.

 16.   
  Leon 2.0's avatar

  @Neolite: Arrow en consorten ben ik ook al een tijd vanaf. Hoewel het heel tof is dat al die series met elkaar verweven zijn, gaat er echt serieus tijd inzitten om alles te volgen. Na een paar seizoenen was de charme er sowieso wel een beetje af.

 17.   
  ChielB's avatar

  @Leon 2.0: The 100 heb ik een handvol episodes van gezien. Gek genoeg al een tijdje niet mee verder gegaan. Wel een aanrader dus, ook naar volgende seizoenen?

 18.   
  MrVess's avatar

  @ChielB:

  Wat mij betreft een aanrader. Elk seizoen heeft wel weer zijn eigen verhaal. Helaas is seizoen vijf alweer afgelopen. Moeten we weer een jaar wachten op de volgende.

 19.   
  Leon 2.0's avatar

  @ChielB: Wat mij betreft wel de moeite waard om weer op te pakken dan, ja. 🙂 Heb nu zelf net het derde seizoen afgerond. Tof om te zien waar de serie (qua verhaal) nu staat tov de eerste afleveringen. Natuurlijk is het kernconcept hetzelfde en zit er in sommige aspecten wel iets repetitiefs, maar er zit echt een duidelijke ontwikkeling / opbouw in.

 20.   
  ChielB's avatar

  @Leon 2.0: Net weer een aflevering van seizoen 1 opgepakt en het is inderdaad toch wel meteen weer vermakelijk. Deze ga ik de komende weken tussendoor wel verder checken. Nog genoeg seizoenen te gaan. 🙂

  Verder samen met de vrouw begonnen met Good Girls. Een komedie/actie serie over drie vrouwen die op het idee komen om een supermarkt te beroven en zo hun schulden snel af te lossen. Om vervolgens verzeild te raken in de wereld van een lokale bende. Ik moet toegeven, best vermakelijk. Niet te cheesy, kijkt lekker makkelijk weg zonder echt saai te worden. En het is gelukkig niet zo dat de vrouwelijke hoofdrolspelers nadrukkelijk grappig proberen te zijn, wat daardoor juist de humor ten goede komt.

  En dan te bedenken dat ik nog nieuwe episodes van Shooter en het volledige laatste seizoen van Homeland als backlog heb staan… 😛

 21.   
  Dedsec's avatar

  Staat weer een nieuwe horrorfilm uit 2018 op Netflix

  https://m.youtube.com/watch?v=e3xDr6fwsR0

  Lijkt me wel mooi om te zien, maar zijn er al mensen die hem hebben gezien ??

 22.   
  ChielB's avatar

  Inmiddels The 100 tot en met seizoen 3 gekeken. Inderdaad erg tof, zoals velen al aangaven. Misschien was de climax van seizoen 3 niet de meest sterke, voelde je al best wel even aankomen.

  Al las ik ook berichten dat seizoen volgens fans misschien wel het beste seizoen uit de serie is, dus dat belooft nog wat. 🙂

  Binnenkort ook snel het tweede seizoen van Ozark checken.