Het grote “Ik heb hardware-hulp nodig”draadje

avatar

Geplaatst in: Gamersnet -
Topic gemaakt op:

Gezien we op de frontpage (alsmede YouTube en andere sociale media) vaak vragen rondom hardware en randapparatuur krijgen, stelt Gamersnet bij dezen één centraal vragenplekje in onze Hub op, voor al je verzoekjes en kwesties met betrekking tot harde waren, en natuurlijk de daaropvolgende antwoorden.

Heb je dus een vraag over videokaarten, kasten, koeling of keyboards? Dan ben je hier aan het juiste adres. De redactie én community staat voor je klaar met antwoorden! 🙂

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

 1.   
  fraggernl's avatar

  Hallo beste mensen.

  Ik heb een vraag over de aanschaf van een nieuwe pc. Ik heb op dit moment een oude pc staan waar ik alleen nog maar de oude games op kan spelen. Hij is zeker 10 jaar oud zonder upgrades.

  Het meeste game ik op de ps4, maar toch mis ik soms nog wel het gamen op een pc. Laatst wilde ik cs-go spelen maar die start niet eens op.

  Nu zoek ik dus een leuke game pc, en daar hoef ik zeker niet alles op ultra high te hebben. Ik zoek een pc waar ik de komende jaren plezier aan kan beleven, met namen fps games. Quake championship, Cod blops4 etc.

  Maar aangezien ik het meeste zal gamen op de ps4, wil ik niet een al te dure pc. Mijn max wat ik er voor uit wil geven is €800 a €900.

  Ik hoop dat iemand mij op weg kan helpen.

  Mvg Hans.

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @fraggernl: Wil je de pc zelf samenstellen op maat, of zoek je het liever om een all-in-one prefab systeem te kopen?

  Zelf samenstellen is altijd goedkoper, maar dan dien je wel het een en ander te weten/kunnen wat betreft pc’s, zodat je down the road niet in de knoop komt met je eigen systeem. Zelf zaken vervangen/repareren kan heel fijn zijn, maar anderen zoeken het liever bij fabrieksgarantie van het complete ding, mocht er iets mis gaan.

  Laat me even weten wat je precies zoekt, en misschien kan ik iets voor je samenstellen als ik een keer een half uurtje tijd over heb. Wel fijn dat je meteen al aangeeft welke games je op welk budget wilt spelen. 🙂