De beste giveaway reacties redux

avatar

Geplaatst in: Het theehuisje -
Topic gemaakt op:

V4 veteranen zullen weten hoe dit topic werkt. Voor degenen die nog niet bekend zijn met dit concept, hier een korte uitleg;

Zoals we allemaal weten zijn de grote giveaways die Gamersnet doet een bron van zielige verhalen over terminaal zieke vrienden/familieleden, accounts met 2 tot 5 posts die Gamersnet de hemel in prijzen terwijl ze maar 10 minuten actief zijn geweest, en andere intelligente reacties in een poging om een nieuwe headset of muis te winnen.

Post in dit topic je favoriete reacties zodat wij, de cyberbullies kunnen lachen om andermans wanhoop.

Hier alvast een paar voorbeelden:

“Overwatch is echt een toffe game. Ik heb de beta gespeelt en ben nu al bijna klaar voor het spel.. Alleen deze set nog winnen dan is heel het plaatje af.. Bovendien is gamersnet echt tof.. 😎 Ik wil dit pakket echt winnen.

Totale tijd op GN: 19 minuten en 52 seconden”

“Al zou ik reageren, ik ga niet winnen ;( me ouders gunnen me dit nooit en willen niks voor me betalen werken mag ik niet dus moet ik het maar met die kapotte 2002 gear doen 😭”

“Ik doe wel mee want heb geen headset enzo en deze set Is tering vet ik kan dit nu betalen omdat mij ouders uitkering hebben”

En natuurlijk zijn screenshots ook altijd welkom.

http://oi68.tinypic.com/53k40p.jpg

Veel plezier!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Whoah, die hoax van je pica was ik alweer helemaal vergeten. Zeg en vermeld je echt tig keer dat het gaat om een give-away van FIFA, denkt ineens iedereen dat we even een gloednieuwe Xbox One S verloten. Dat was echt heel scheef.

 2.   
  Verluci's avatar

  “Oh jullie hebben het alleen over Fifa” Ja man skere shit laat maar

 3.   
  WesterW's avatar

  Nee, als het alleen over FIFA gaat, dan hoeft het niet…. Ondanks dat m’n ouders een uitkering hebben, terminaal ziek zijn en me in de bezemkast opsluiten.

 4.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  “Ik vindt sea of thise een heel leuk spel. En gamersnet is het beste yootop lanaal”

  Volgens mij hebben wij een prijsvraag om te rectificeren…