The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom wordt terecht 65 piek

Het was internationaal groot nieuws, niet alleen het verschijnen van onderstaande prachtige trailer van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, maar ook het nieuw prijspunt Allereerst verschenen de berichten van 70 dollar (10 dollar meer) en toen van 60 pond (ook meer). Nou, een simpele klik richting de Bol.com (en ook Game Mania) laat zien dat de game in Nederland 65 eurootjes gaat kosten. En dat is natuurlijk helemaal terecht. Want buiten het feit dat games het afgelopen decennium amper in prijs zijn gestegen (ja er is DLC bijgekomen, maar in het geval van Nintendo is dat nog altijd best wel fair qua prijs-kwaliteit) en de inflatie is moordend, voor jou en mij, maar ook voor de medewerkers van Nintendo.

Bovendien kun je ervan uitgaan dat je tientallen uren zal spenderen in de nieuwe Zelda. Daarom zal ik er graag vijf piek meer aan spenderen hoor Nintendo. Nee niet voor Call of Duty Bobby sshh!

Kijk die trailer dan! Wanneer is het mei!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.