Japan mag Rusland echt niet kopen

Stel je voor, Japan, het liefste land op aarde, heeft heel lang gespaard en besluit een bod te doen op Rusland. Dat is toch fantastisch nieuws? Dat die lieve, lieve, Japanners de baas worden over Russisch grondgebied? Nee, dat zou geen fantastisch nieuws zijn, want vroeg of laat stijgt het weer in de bolletjes en kamikaze’t de Japanse bevolking de wereld weer over.

En dat is precies de reden waarom veel gamers best wel positief staan tegenover een overname van Activision door Microsoft. Microsoft is al jaren goed bezig met gamepass, het stimuleren crossplay en een open houding richting gamers. Activision daarentegen, een walgelijk bedrijf dat zelfs al het vormen van de kleinste vakbond intern probeert tegen te houden, om nog maar te zwijgen over de onveilige werksfeer (boete!).

En ondanks dat Actvision een smerig bedrijf is, is het toch goed dat het Verenigd Koninkrijk nu ogenschijnlijk twijfelt over die overname. En ook de Europese Unie is enorm kritisch, want het zou Microsoft een veel te grote speler maken binnen deze industrie. Vergeet ook niet wat Microsoft de afgelopen jaren al heeft opgeslokt. Dat gaat nu nog goed, maar zodra Microsoft de kans krijgt om een Call of Duty exclusief op Microsoft-systemen te laten verschijnen, dan doen ze dat. Of ze gebruiken het als drukmiddel om Sony te dwingen een Xbox-app op PlayStation toe te laten.

Want vergis je niet, Microsoft lijkt op dit moment op Japan, maar het blijft, net als elk ieder groot bedrijf, een bitch van de aandeelhouders.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    Anoniem-892162590's avatar

    ik haat gamepass en MS. ! MS liegt continu en de. kwaliteit is veel te laag van de games door de oh zo fantstische Gamepass. Tevens heeft MS twee consoles uitgebracht die 2 verschillende hardware + architectuur hebben waardoor ontwikkelingen nog langer duren dan dat het al was. MS laat ook te snel hun consoles dood vallen en het gaat niet langer duren voordat die schijt Series S dood bloeit. En terrecht, want ze hebben letterlijk niks geleerd van de Xbox one SAD. F* de digital games en al helemaal Games te huren. MS had ook beloofd na de overname van Bethesda games multi platfomr te houden en meteen werd duidelijk dat Starfield exclusive zou worden. Ik hoop dat de schijt divisie van MS genaamd Xbox dood bloeit en onze diknek Balmer de financiele stekker uit Xbox trekt. SCHIJT BEDRIJF waar gekleurde haren voorrang hebben op kwaliteit games.