Goh! Meedoen met Squid Game is niet echt comfortabel

Na het immense succes van Squid Game besloot Netflix om een échte Squid Game te maken, Squid Game: The Challenge. Wat slim! Wat handig! Alsof je een show maakt met echte mensen die de avonturen van Steve Irwin: The Crocodile Hunter nadoen.

“Straks na MILF-Island, 10 kandidaten, 100.000 euro, één hongerige krokodil!”

Natuurlijk is het moorden uit de show gehaald, maar verder kun je wel bedenken hoe het er ongeveer uit gaat zien. Kandidaten krijgen soortgelijke opdrachten als de personages in de serie en die zijn op zijn minst “niet echt comfortabel” te noemen. De serie wordt op dit moment geproduceerd en nu al komen verhalen naar buiten van mensen die zich slachtoffer voelen vanwege het hele project.

Mensen die overigens, volledig vrijwillig mee zijn gaan doen aan een spelshow gebaseerd op Squid Game. En sommige van die mensen, die dus vrijwillig hebben meegedaan aan een spelshow gebaseerd op Squid Game, doen nu hun beklag bij Rolling Stone.

Ze hebben het koud, hebben een draaidag gehad van negen uur (lees: één overuur), een zeer oor, een geschaafde knie en ze claimen dat er is vals gespeeld door Netflix. Zo zou een bloedzak van twee deelnemers vroegtijdig zijn ontploft, om zo bekende influencers te laten winnen in plaats van de tot-slachtoffer-gemaakte anoniempjes.

Netflix ontkent dit overigens (dus Kotaku neemt klakkeloos aan dat alles waar is, want slachtoffers), maar vraag het een gemiddelde game-uitgever en je weet nou eenmaal dat influencers simpelweg betere, mooiere en deugdelijkere mensen zijn dan jij en ik en debielen die meedoen aan een spelshow gebaseerd op Squid Game.

Verschillende deelnemers gaan nu stappen ondernemen richting Netflix. Volgende week: moeder klaagt haar zoon aan omdat hij haar heeft bevredigd in Milf Manor. Want kat op het spek is leuk, maar het spek moet zich geen slachtoffer gaan voelen natuurlijk!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.