Gewoon geen vragen stellen gamemedia, vooral niet doen!

Kijk even naar onderstaande afbeelding.

Dit zijn de resultaten van een onderzoek onder game-ontwikkelaars. En als je dan Videogameschronicle bent, dan neem je dat klakkeloos over en dan tel je wat percentages bij elkaar op en dan stel je: 40% van de game-ontwikkelaars heeft last van overschrijdend gedrag van gamers.

Maar dat staat er dus niet. Zoals je zelf kunt zien staat er dat 20% zelf last heeft van vervelend gedrag van gamers.

Maar de crux zit hem in die 19%. Die zegt namelijk dat ze niet zelf last hebben gehad van vervelend gedrag, maar dat ze dat hebben gehoord van een collega. Dus je hebt laten we zeggen 50 collega’s en je hoort van één persoon dat die last heeft gehad van gamers en ja, dan geef je daar dus een negatief antwoord op.

Nu is het tegenwoordig een hobby van mensen om zich slachtoffer te voelen, dus je zou zeggen dat in elk bedrijf wel een persoon werkt die zich constant slachtoffer voelt. Met die kennis is dit dus een fantastisch positief onderzoek. Want slechts 20% van de game-ontwikkelaars heeft last van vervelende gamers. 73% dus niet. En als je dat even langs een gemiddelde Twitter-tijdlijn legt dan kunnen we best trots zijn op de gamecommunity!

En die 7% die het niet zeker weet? Geen idee.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    rolf1977's avatar

    Heee ben je weer actief met de site?!

  2.   
    Petor's avatar

    @rolf1977: Er ligt een plan, daarvoor wordt de site een beetje aangepast, maar ik ben toch alvast begonnen met het vullen van de site. Zoals je kunt lezen een stuk meer opinie en niet meer het overpennen van nieuws. Over de podcast wordt gesproken. To be continued!