Amerikanen te dik en te vies en te lelijk voor Mario Kart-attractie

Japan is een prachtig land. Het land van de rijzende zon, pacifisme en tjap tjoy. Of was dat Chinees? Ja weet je sinds het lokale restaurant Chinese Palace sushi verkoopt weet ik het ook allemaal niet meer. Maar goed, Japan is een fantastisch land vol fantastische mensen. Ze zijn altijd beleefd, houden zich aan alle regels en wat leven ze gezond hé! Veel vette vis, weinig koolhydraten en ze drinken met mate.

Hoe anders zijn Amerikanen. Wat een walgelijk volk. Kijk een hamburger op zijn tijd is natuurlijk prima, maar als je zelfs suiker gaat injecteren in je brood, dan ben je gewoon ziek. Wist je dat de M&M’s in Amerika veel lekkerder smaken dan in Europa? En weet je waarom dat is? Er zit een goedje in dat in Europa verboden is! Bah, bah. Of nou ja bah, de M&M’s zijn daar oprecht veel lekkerder, maar dat is het punt niet! Amerikanen zijn dik.

En ja, als je dan een Mario Kart-attractie van Japan naar Universal Studios in Hollywood haalt, dan krijg je dus problemen. Je mag voor die attractie namelijk een maximale omvang hebben van 40 inch, oftewel, ruim een meter! En dan moet je Kotaku hebben, deze Amerikaanse website doet even een stevig stukje omdenken. Oftewel, in plaats van te benoemen dat Amerikanen te dik en te vies en te lelijk zijn voor die attractie, zeggen ze dat de attractie alleen maar voor dunne mensen is.

Even hé. De gemiddelde Amerikaanse omtrek is dus 40 inch (ruim een meter hé). De gemiddelde Amerikaan is dus dik, maar dat benoemen mag dus niet. Dat is namelijk fat shaming! Er worden in dat schijtland inmiddels dokters gecanceld omdat die tegen hun patiënt hebben gezegd dat ze overgewicht hebben. Mag niet meer.

Iedereen mag natuurlijk zo dik of zo dun zijn als die maar wil (en soms is er gewoon niks aan te doen, maar meestal wel), maar je moet van blauw geen geel maken. Als je overgewicht hebt heb je overgewicht. En als een hele natie overgewicht heeft dan is dat ook helemaal prima, maar ga dan geen definities veranderen simpelweg omdat je weigert gewoon normaal te eten en je laat gijzelen door een voedselindustrie gebouwd op vet en suiker en koolhydraten.

Dus beste Amerikaan, zit niet zo te zeiken omdat Japanners wel gewoon maat kunnen houden. En als je niet in die attractie past, dan ga je toch gewoon lekker thuis Mario Kart spelen op de bank. Groei je nog meer dicht.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.