Koop nu de oude troep van Randy Pitchford

Randy Pitchford is de baas van Gearbox (Borderlands) en goochelaar (Kazan, Klok).

Kijk wij bij Gamersnet kopen altijd NIEUWE KLEDING, maar een steeds groter deel van Nederland vindt het heerlijk om in de oude troep van anderen rond te lopen, goed voor het milieu natuurlijk en bovendien koop je dan een stukje stof “met een verhaal”. Hmmmm, zo mooi! En nu zitten diezelfde chai latte amandelmelk-types van Kotaku ineens te zeiken dat de kleding van Randy Pitchford te vies is.

Want ja natuurlijk zijn er beelden gelekt waarop te zien is dat Randy Pitchford zich aan het afmasten is, kijkend naar webcam-meisjes. En natuurlijk was zijn excuses dat hij aan het oefenen was voor zijn goochelact, omdat webcam-meisjes zo goed zijn in het afleiden van mensen. En natuurlijk is dat misschien wel deels waar, maar ja die webcam-meisjes hebben gewoon het “materiaal” om heteromannen af te leiden en dat heeft Randy niet. En natuurlijk klinkt dit hele verhaal ongeloofwaardig en is het toch allemaal waar.

Maar laten we eerlijk zijn, alle mannen masten zich af en kijken naar vieze neukseksporno. Alleen omdat het bij Randy een beetje in het openbaar gebeurde betekent niet dat zijn kleding viezer of minder vies is dan van andere mannen.

Dus wil je een mooie bijdrage leveren aan het milieu en een goed doel steunen waar eigenlijk niks over te vinden is op de website, waardoor het hele gedoe nogal louche overkomt. Koop nu de gebruikte spermavangers van Randy Pitchford!

  1.   
    Anoniem-1272454738's avatar

    ik heb een tekening en 2 geld, van me moeder