Pas op! EA bant je vanwege hun eigen fout!

Stel, je hebt de Ultimate Edition van FIFA 23 gereserveerd en vooruitbetaald (waarom zou je dat doen?), dan kun jij nu al aan de slag met de game. Een foutje van EA heeft daarvoor gezorgd en dat is best tof, want de game verschijnt pas op 30 september.

En wat denk je dat EA doet? De borst vooruit en zeggen: “jullie hebben een gelukje, de game is nog niet helemaal af dus er zijn nog wat bugs, veel plezier ermee!”. Of: “Excuses voor een product dat nog niet af is, maar we hebben een foutje gemaakt, nogmaals excuses”.

Neen. Want in tegenstelling tot Youtubers die een dikke zak geld ontvangen, zijn “gewone” gamers goudeerlijk over FIFA 23. Dat laten ze bijvoorbeeld zien op Twitch. Nou, nu niet meer want als je de game streamt wordt je gebanned van het platform Twitch. Je weet wel, dat platform van Amazon en zeker niet van EA! Maar toch, corporate-lijntjes zijn kort klaarblijkelijk. En mocht je de game gewoon spelen zonder het te streamen, dan kun je een ban verwachten van EA.

Dus als je de Ultimate Edition van FIFA 23 hebt gepre-ordered, dan ben je dus zo’n enorme fan van FIFA dat je je geld nu al aan EA geeft zonder dat je weet hoe goed het eindproduct wordt, weet hoeveel jij voor hun betekent.

  1.   
    RLXTR's avatar

    Heerlijk toch, EA ten voeten uit!