Xbox Game Pass straks te delen met familie en vrienden

Het is soms best wel lullig hoor. Je komt thuis met een leuke date, je begint met het Netflix-gedeelte van Netflix & Chill en vervolgens ziet je date wat voor rare series je allemaal kijkt! “Kijk jij nog steeds The Walking Dead?!!”. Nee, dat is Dylan, of Frenk, of Wirin, nou ja weet ik veel, iemand.

“Heb jij zoveel wisselende contacten dan?”

Nou, uh, misschien, maar ik bedoel, zij hebben allemaal mijn wachtwoord van Netflix, Disney+, Amazon Prime en Videoland. Dus mijn tijdlijn is een beetje fucked up.

“Oh gelukkig maar, ik dacht haast dat je Humanity van Ricky Gervais had gekeken en dan had ik je echt moeten cancelen hoor!”

Ja, sorry mijn date was inderdaad een onuitstaanbare deuger, maar god wat was hij lekker en dan doe ik wel even alsof ik Harry Potter helemaal de bom vind, maar de schrijfster absoluut niet.

Enfin, die (first world) problemen zullen verleden tijd zijn met Xbox Game Pass, want op dit moment wordt er een familieplan getest in Colombia en Ierland, maar Microsoft zag de bui natuurlijk al hangen. Want A: hoe bewijs je dat iemand familie is en B: wat als twee vrouwen zich identificeren als non-familiare tweelingbroers. Je weet dat het gaat gebeuren en dus gaat Microsoft er gewoon een Friend & Family plan van maken, tenminste dat zegt The Verge.

Helemaal top, want je familie krijg je en vrienden kies je!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren