Pak even je agenda, want we krijgen vier dagen minder

Ja luister het leven is druk en de planning is strak, dus als er dan opeens een game komt die zegt van “ja, ik kom gewoon vier dagen eerder uit”, dan zijn er wel even wat dingen die gewijzigd moeten worden. In vier dagen kun je namelijk heel veel. Zo kun je de eerste vier akkoorden leren op een gitaar zodat je You’re Beautiful van James Blunt kunt spelen want ja dat nummer heeft slecht vier akkoorden. In vier dagen kun je alle Disneyparken in Florida bezoeken en je kunt de singleplayer van Call of Duty Vanguard 137 keer uitspelen.

Het kostte Batgirl trouwens ook vier hele dagen om haar dwarslaesie weg te positiefdenken, want ja weet je, mocht jij een dwarslaesie hebben, heel vervelend, maar sinds Batgirl weten we dat een dwarslaesie eerder een mentale aandoening is dan een fysieke. Heb je nog steeds een dwarslaesie, ja dan wil je niet genoeg denk ik hé!

Maar goed, Gotham Knights, die game die gaat over het feit dat Batman niet echt dood is, verschijnt vier dagen eerder dan aanvankelijk gepland. 21 oktober in plaats van 25 oktober. En dat is goed nieuws, want ik heb enorm veel zin in die game (waar Batman niet dood is) en ik heb toch geen zin om dat schijtnummer van een You’re Beautiful te leren!

Oh en er is een nieuwe villains-trailer onderstaand! Veel kijkplezier!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren