Nu ook te dom voor Lego Bricktales

Zoveel domme beslissingen in het leven, zoveel spijt van zoveel dingen. Het enige wat je eraan kan doen is proberen ermee te leven, zonder al teveel te drinken. Gisteren werd Lego Bricktales aangekondigd en direct was er een demo beschikbaar op Steam. Naïef als ik was dacht ik: “wat een heerlijk spel dit moet ik spelen!”.

Na urenlang aankutten, klootviolen, het kleine restant haar uit de hoofdhuid trekken; blijkt er weer iets te zijn waar ik gewoon te dom voor ben. En dus heb ik 50 minuten vol zelfhaat gekeken naar iemand die het wel kan. Onderstaande video is de ideale oplossing voor mensen als ik. Gewoon kijken hoe mooi een spel kan zijn. Want wat is het een mooi spel, die ik alleen al vanwege de pracht ga kopen om de ontwikkelaars te belonen. Maar het zal verder bij video’s kijken blijven…

Lego Bricktales verschijnt eind dit jaar.

 1.   
  Anoniem-910533571's avatar

  Beste Peter. Mijn excuses dat dit bericht totaal niets te maken heeft met LEGO Bricktales. Nou, vooruit, laat ik er maar bij zeggen dat de game me grappig lijkt, om niet helemaal offtopic te gaan.

  Dat gezegd hebbende; ik heb een vraag. Uw website Gamersnet bezoek ik niet veel. De grappige schrijfstijl van u en uw collega’s waardeer ik, maar het nieuws lees ik voornamelijk op websites van uw internationale collega’s. Waar ik echter altijd wel zeer enthousiast over ben, of helaas moet ik zeggen ‘was’, is de podcast. Helaas is er sinds enkele maanden geen update meer geweest. Geen nieuw, gezellig samenkomen van u met één van uw vrienden (of vage kennissen, zo u wilt). Wellicht is dit onderwerp al vele malen voorbij gekomen, maar zoals gezegd ben ik geen vaste bezoeker van deze website en het is me dan ook compleet ontgaan waarom u hiermee gestopt bent. Graag hoor ik of hier nog verandering in gaat komen, want deze luisteraar zou u graag weer in zijn oren ontvangen!

 2.   
  Petor's avatar

  @Anoniem-910533571: Hallo Anonieme, ik vermoed, Vlaming? De beleefdheid spat er vanaf en je vraag is er één die ik veel gesteld krijg. Zoals je misschien uit de podcast ben ik ook zanger en we zijn nogal van 0 naar 100 gegaan sinds maart. Daarnaast heb ik het ook druk met mijn dayjob en ben ik onlangs verhuisd en ga ik 1 september weer verhuizen. Maarrrrr! Op dit moment ben ik een nieuwe audio interface aan het installeren, ik heb nieuwe opnamespulletjes gekocht, zodat we richting einde september weer van start kunnen. Nog heel even geduld dus!

 3.   
  Anoniem-340697415's avatar

  Hartelijk dank voor uw reactie! Geen Vlaming, wel iets zuidelijker dan Rotterdam

  Het is natuurlijk goed te horen dat het zingen, alsmede het dagelijkse werk, weer wat prominenter aanwezig zijn nadat dit in de coronatijd een stuk minder het geval was. Ik wens u heel veel succes met de verhuizing en kijk uit naar de nieuwe opnames.