Phil Spencer is een PlayStation fanboy

Wat zeg je als Xbox kopstuk wanneer iemand aan je vraagt naar welke game je het meeste uitkijkt? Je zou ervoor kunnen kiezen om eens heel hard na te denken over de vrachtlading aan first-party games die jij nog op de planning hebt staan. En als je die niet hebt, lul er dan een puntje aan. Of noem één of andere Xbox ID game op. Maar ga niet zeggen dat je keihard gaat op God of War Ragnarök. Dat is echt zo desastreus voor je company image, Phil!

Maar Phil geeft daar niet zo ‘phil’ om. Phil is liever glashelder en eerlijk over dingen. Daarom maakt hij er ook geen geheim van dat God of War Ragnarök dé game is waar hij reikhalzend naar uitkijkt. Want Forza Horizon 5: Hot Wheels is natuurlijk dolletjes, maar God of War… tja. Dat is heel andere koek.

Maar goed, alle gekheid op een stokje, ik vind het Phil wel sieren. Hele volksstammen slaan elkaar de hersens in omdat “mijn console beter is dan de jouwe” en Phil geeft zero fucks en zegt gewoon dat PlayStation een beest van een game op de planning heeft staan. En zodra Ragnarök op je Windows 11 pc verschijnt is de schaamte al minder, toch? Dan kun je het ook mooi met een superieure Xbox controller spelen…

 1.   
  Anoniem-899691109's avatar

  Phil is gewoon een fucking fake, hij is als een tweedehands auto verkoper, hij weet precies wat hij moet zeggen. In de USA is een hele cult om die gast van diehard Xboxfanboys. Hij heeft zelfs een Xbxo ambassadors programma opgezet die diehard ambassadors uitnodigen voor diverse events en alles wordt door MS betaald, van de vlucht dure hotels en alles eromheen. Als ze maaar positief blijven bloggen en berichten op internet zetten. Verder worden ze overladen met gratis Xboxen games en controllers. Walgelijk gewoon.

 2.   
  Anoniem-313290908's avatar

  @Anoniem-899691109:

  “Hele volksstammen slaan elkaar de hersens in omdat “mijn console beter is dan de jouwe”

  Hahaha, dit slaat op jou!

 3.   
  Anoniem-1716244785's avatar

  @Anoniem-899691109: ik vind dit wel een beetje een overdreven reactie hoor…