Roller Champions rolt gewoon door, ondanks geruchten

Rolschaatsen, je moet er maar zin in hebben. Je knoopt een paar wielen onder je hoeven en rolt dan een beetje rond. Klinkt simpel zat, tot je moet uitvogelen hoe je gracieus stopt. Sommigen – zoals ik – gaan gewoon keihard richting een muur, paal, of nietsvermoedende omstander (en in uiterste gevallen de grond) om wat minder elegant tot stilstand te komen. Maar Ubisoft wil niets van stoppen weten, ondanks de geruchten die Jeff Grubb de wereld in slingert.

Want volgens beroepslekker Grubb is het Ubisoft die z’n rolschaatsen aan de wilgen hangt. Het free-to-play Roller Champions zou namelijk zomaar eens gecanceld kunnen worden na het derde seizoen. Maar goed, dat had Jeff ook maar van horen zeggen, aldus de Giant Bomber tegenover Xbox Era.

Ubisoft heeft die geruchten inmiddels de kop ingedrukt door totaal het tegenovergestelde te melden. Niet alleen wordt Roller Champions niet gecanceld, er komt ook nog eens een hoop leuks aan! De game is misschien niet de meest succesvolle free-to-play game ooit, maar voor de rest gaat alles op rolletjes. Nou ja, alles… er zijn wel wat dingetjes die spelers als ‘irritant’ ervaren. Maar dat is exact de reden waarom Ubisoft het huidige seizoen – Disco Fever – juist verlengt.

Zie je? Niets om je druk over te maken. Cancelen is niet aan de orde. Zolang Roller Champions het beter blijft doen dan Hyper Scape – waar Ubi wel pardoes de stekker uit trok – is er niks aan de hand. Plus, na het cancelen van Splinter Cell VR en Ghost Recon Frontline moet de Franse uitgever nog wel iets overhouden om aan te werken.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren