*NIEUW* Bayonetta 3: Nu ook voor de vrome en tere zielen

Je wist het misschien nog niet, maar er zijn best veel mensen die Bayonetta best een tof personage vinden. De hoge hakken dragende, dual-wielding heks heeft best wel een following, zeg maar. Een flinke portie van die following kan ook best genieten van de momenten waarop Bayonetta wat huid laat zien, wat nog wel eens voorkomt. Want ja, sex sells en een strak geklede dame – zij het subtiel – uit de kleren zien gaan, daar worden een hoop gamers best vrolijk van, zeg maar.

Maar nu blijkt het dar er ook gamers zijn die dat allemaal wat minder nodig vinden. Want zeg zelf, het gaat toch om het bestrijden van het kwaad? Dat hoeft toch allemaal niet in je blote reet? Kennelijk hebben mensen hier een punt, want ontwikkelaar Platinum Games heeft met de ‘Naive Angel Mode’ een optie gecreëerd om de wat pikantere scenes op te kuisen. Dus geen blote buik, geen blote enkels. Gewoon puur, zoals de Lieve Heer het wil, zeg maar.

Voor de duidelijkheid, dit is dus een optie. Je kunt dit naar gerief aanzetten. Wil je Bayonetta 3 op een wat onzedelijkere manier spelen en wel het risico op een strak gespannen corduroy pantalon lopen, dan kan dat ook gewoon. Op de Nintendo Switch. Vanaf 28 oktober.

Ik zeg het maar.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren