‘Mighty Bowser’ draagt z’n steentje bij aan het Lego Super Mario succes

Lego, of je nu jong of oud bent, iedereen kent het en heeft er wel eens mee gespeeld. Vandaar dat het ook zo rete-populair is. Nintendo zit er inmiddels al tot de ellebogen in met de Lego Super Mario sets en is niet van plan om hier vlug mee op te houden. Sterker nog, Super Mario’s grootste schurk – Bowser – krijgt een flinke Lego set ter ere van hem.

En met flink bedoel ik ook echt flink. Per 1 oktober kan eenieder die er zin in heeft een zak met 2.807 steentjes op tafel leeg kieperen en er een beweegbare Bowser van fabrieken. En wanneer je klaar bent kun je zelfs een pietepeuterig vuurballetje uit z’n giechel laten schieten. Wat ingenieus!

Maar goed, met great builds comes a great kostenplaatje. Wie een beetje op de hoogte is van Lego’s modus operandi weet dat je als consument meestal een duppie per steentje mag aftikken. De prijs van €229,99 waarmee op Lego.com wordt geadverteerd is dus nog best gunstig te noemen.

Lego’s The Mighty Bowser set (71411) is vanaf 1 oktober te verkrijgen bij Lego en de betere lokale bouwsteentjesboer.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.