Xbox doet gezellig en komt gewoon naar Gamescom

Xbox lijkt de enige van de Big Three te zijn die wel trek heeft in een Duits feestje. Na afzeggingen van zowel Nintendo als PlayStation, heeft Xbox aangegeven wél naar Keulen af te reizen om een fysieke Gamescom bij te wonen.

Gelukkig maar, want het begon een beetje een troosteloze bedoeling te worden. Na twee jaar ‘nein’ op het rekest te krijgen, mag het onderhand weer een keertje, maar alsnog zijn er genoeg partijen die verstek laten gaan. Partijen als PlayStation, Nintendo, Activision-Blizzard en Take-Two. Maar Xbox (en dus ook Bethesda) zijn wat minder flauw.

“Following our recent Xbox & Bethesda Games Showcase, we’re excited to confirm that Xbox will be back on the show floor at Gamescom 2022 in Cologne, Germany.

Fans in Europe and around the world can expect updates on some announced games coming to Xbox in the next 12 months and a chance to hang out as a community again (in person)!”

Wat fijn, Microsoft. Dat geeft de gamer (en de journalist) tenminste een beetje hoop. Want zeg zelf, duizend piek aan een AirBnB uitgeven om alleen effe op de koffie te komen bij Ubisoft, THQ en Bandai Namco… dat is ook weer zoiets.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren