BioWare trekt een goede schrijver aan

BioWare, je kent ze en je houdt van ze vanwege Mass Effect 2, Dragon Age, Knights of the Old Republic, ergo: oude games. Het nieuwere werk van BioWare is Mass Effect Andromeda en Anthem en dus niet zo fraai. Dat heeft mede te maken met de vele goede schrijvers die zijn vertrokken bij het bedrijf. Dat is natuurlijk niet erg en best wel gezond, maar dan moeten er ook goede mensen in de plaats komen!

Dat is nu gebeurd, want niemand minder dan Mary DeMarle komt het team versterken en zij heeft gewerkt aan de verhalen van Deus Ex en meer recent: Guardians of the Galaxy. En dat was een vet verhaal! Met veel humor en over het algemeen geweldig geschreven.

Voor de toekomst is dit sowieso goed nieuws! Maar! Dit zou ook zomaar kunnen betekenen dat BioWare er niet uitkomt met het verhaal achter Dragon Age Dreadwolf? Zijn daar misschien problemen mee? Nou? WIJ STELLEN ALLEEN VRAGEN HE! Nee hoor, waarschijnlijk gaat ze werken aan een toekomstige titel.

Diezelfde toekomst zal het leren!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.