Xbox Game Studios en Hideo Kojima hebben verkering

Is het niet mooi om te zien hoe een relatie weet op te bloeien, ondanks die hele COVID-trammelant? Ik vind het persoonlijk hartverwarmend. En daarom meld ik jullie met trots dat Xbox en Hideo Kojima nu officieel verkering hebben. Het is allemaal nog pril en dat willen we natuurlijk niet verneuken door het volle bak onder de loep te leggen, maar ze zijn al wel tot first base geraakt. Spannend!

En met first base bedoel ik uiteraard een game aankondiging. Een hele voorzichtige. Want het is no zo pril dat noch Xbox, noch Hideo er al te veel over wil zeggen. Men beweert alleen dat de toekomst groots is en dat Hideo’s Xbox-project het uiterste uit cloud technologie gaat halen. Zoiets heb je nog nooit gezien, aldus het prille paar.

Is dit een voorbode voor het nu al geruchtmakende Overdose, die game waarvan Hideo niet wil dat iemand erover lult? Wie weet. Misschien dat we daar meer over kunnen vertellen zodra men overgaat op het wisselen van lichaamssappen.

 1.   
  rolf1977's avatar

  Hey Patrick, is het niet een idee dat jij de Gamersnet Podcast overneemt? Aangezien Peter er geen tijd meer voor heeft???

 2.   
  RLXTR's avatar

  @rolf1977: Goed plan!

 3.   
  Patrick Meurs's avatar

  @rolf1977: helaas is mijn stem lang niet zo zwoel en geliefd als die van Peter, maar ik heb me wel voorgenomen om wat vaker aan te schuiven. De podcast moet per slot van rekening met minstens twee GN’ers worden gedaan.

  Maar geloof me, we komen weer snel met de kast. Want ook ik mis het slappe gezever van onze Peet.

 4.   
  rolf1977's avatar

  @Patrick Meurs: leuk man. Miste het wel.