Bekijk hier de verschillen tussen The Last of Us op PS4 en PS5

Het is wellicht jammer voor Neil Druckmann dat zijn groots nieuws al voortijdig op socials belandde, maar dat neemt niet weg dat The Last of Us: Part 1 alsnog een flinke sectie binnen Summer Game Fest vormde. Niet alleen stond men even stil bij de HBO serie en de multiplayer game die men aan het maken is, maar ook de wezenlijke verschillen tussen het origineel en de remake werden eens even uitgelicht.

Want ja, voordat je besluit om wederom de volle mep voor een “oude” game te betalen, wil je toch wel even zien in hoeverre de remake echt significant verschil maakt. Dus hey, doe er je voordeel mee en bekijk de verschillen hieronder.

Afijn, het moge duidelijk zijn dat de verschillen best goed zichtbaar zijn. Belichting is in veel gevallen wat natuurlijker en de sterspelers zien er allemaal gewoon net even wat strakker en realistischer uit. Volgens Neil heeft Naughty Dog ook gewerkt aan de controls en de toegankelijkheidsopties binnen de game. Fijn joh!

The Last of Us: Part 1 verschijnt op 2 september 2022 op PlayStation 5. Een pc-versie is ook in de maak, maar die komt wat later. Oh… Neil, wat betreft dat lek; maak je niet “Druckmann”. Je nieuwe project houden we wel een geheim, oké?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren