Modern Warfare 2 maakt schoon ship in 8 minuten durende gameplay video

Modern Warfare 2’s marketing campagne machine is officieel los. Tijdens de Summer Game Fest heeft Infinity Ward een podium gekregen om te laten zien wat de “meest succesvolle first-person shooter” dit najaar gaat voorschotelen.

Nog mooier, nog beter, nog bombastischer. Jaar na jaar is het zo’n beetje hetzelfde liedje met Call of Duty en elk jaar heb ik het voornemen om mezelf niet gek te laten maken. Want ik ken het onderhand wel na zoveel delen waarvan sommigen ook nog eens matig teleurstellend waren. En toch krijg ik een beetje CoD kriebels bij het zien van 8 minuten aan Dark Water gameplay. Want ja, het ziet er toch wel netjes uit. En (bijna) iedereen is van de partij. Kijk zelf maar.

Hmmm… heerlijk man. Die actie, die geluidjes VAN. EEN. DEMPER! en al die geile hyper-deluxe wapens en shit die binnen no-time korte metten maken met alles en iedereen waar korte metten gemaakt mee dient te worden. Schrijf mij maar weer op hoor.

Call of Duty: Modern Warfare 2 verschijnt op 28 oktober op de PlayStations, Xboxen en pc (via Battle.net en Steam). Houdt er alleen wel rekening mee dat de PS4- en Xbox One versie de volle mep kost. Dus geen goedkope dealtjes scoren en dan cheap upgraden. Wie old-gen wil klappen zal genoegen moeten nemen met de cross-gen bundle.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren